merdig4
profili

  • ekrem imamoğlu asgari ücret 3100 tl yapması

    şu başlığı açan yazara,yazarlık veren sözlüğün de internet hakkını veren ttnet’in de...

  • bilinen en şaşırtıcı coğrafya bilgisi

    hollanda’nın yüz ölçümü konya’dan sadece 3000 km kare daha büyüktür.hollanda’nın tarım ve gıda ihracatı yıl bazında yaklaşık 94 milyar euro iken konya bizi senelerdir etli ekmekle oyalamaktadır.

  • 17 yılda bir defa bile akp'ye oy vermemiş yazarlar

    -hayatım boyunca 1 kez olsun akp’ye oy vermedim.

    -hayatım boyunca 1 kez olsun fetullah gülen’e “hocaefendi hazretleri” demedim.

    -çocukluğumda benim akranlarım “hocaefendi hocaefendi “diye dolaşırken ben bu vatansız piçe “feto” diyordum dikkatinizi çekerim “ fetö”değil. ve tartışıyorduk.

    -şimdi o hocaefendi diye dolaşan çocuklar büyüdü benim lafıma geldiler.ama zihniyet yine aynı değişen sadece karakterler oldu.cemaatlere verlen tavizler değişmedi a cemaatine değil b cemaatine kayırmalar başladı yine söylüyorum din devlet işleyişine bir şey katmaz sadece siyasetçilerin propaganda argümanı olur.

    -o hocaefendi diye dolaşan çocuklar hadi diyelim dün yanıldılar,bugün yine aynı yoldalar bugün de uyarıyorum yarın da yanılacaksınız,bu devran tersine döndüğünde gerçekler ortaya çıktığında aynaya bakıp kendinizi sorgulayacaksınız.

  • fetö'ye yıllar önce de fetö diyebilmiş kişiler

    bunlar biz ortaokuldayken hocaefendi falan derlerken biz fetö’ye feto derdik original hater’lar fetö değil feto der bunu unutmayın!