atarinin adaptoru5
profili

  • josef de souza dias

    cok iyi karar. derbiden onceki mac uc bes itin cebine para koyup saldirtalim oyunculara. kendini koruyan kirmizi gorsun.

  • 11 ağustos 2022 slovacko fenerbahçe maçı

    bizim taraftar linc edecek ama arda sacma sapan bir top oynuyor. gecen sene oynadigi futbolla bu sene oynadigi futbol bambaska. basit oynamayi birakmis boyundan buyuk isler yapmaya calisiyor. ardayi farkli yapan iyi futbol gorusuyle basit seyler yapmasiydi. bu tip sacmalamari senden daha iyi yapan irfan var elimizde. senin boyle sacmaliklara girismene ihtiyacimiz yok.

  • 22 nisan 2021 demba ba'nın tepkisi

    aykut kocaman inanilmaz bir karakter. her takimda birilerine takiyor. adam koskoca alex'e takti. konyaya gittiginde ilk is olarak alexander hleb'i gonderdi. daha hatirlayamadigim onlarcasi vardir. bir teknik direktorun surekli oyunculara takmasi normal degil.

    edit: walnutbreakerin uyarisiyla takimi tek basina tasiyan mathieu valbuena da var
    edit2: (bkz: #56116225) akil alacak gibi degil

  • bright osayi samuel

    20 dakikada 3 kez oldurme tesebbusune maruz kalan oyuncu.

  • ihmal sebebiyle hayatını kaybeden stajyer

    güneşte bekletilen, ölene kadar koşturulan askerlere biz daha zor şartlarda askerlik yaptık, köpek gibi çalıştırılan stajyere, işçiye biz daha kötü şartlarda çalıştık, ücretsiz mesai yaptırılan işçiye iş bulduğuna dua etsin diyen orospu çocuklarının elinde kanı olan çocuktur.