gercekelektronik5
profili

  • 12 şubat 2024 fethullah'ın ortaya çıkması

    şu müşrik münafığı, masaya vurup ''ver ulan fetöyü'' deyip, amerikadan getirtip, yargılayıp asacak güçlü bir otoritemiz, bir dünya liderimiz yok ben ona yanıyorum.

    atatürk gibi biri olsa bu adamı getirtir ve asardı hatta, direkt orada asardı cesedi de amerikalılara verip ''alın götünüze sokun ajanınızı'' derdi. bu allah düşmanı münafığın hala video yapıp konuşabiliyor olması bizim ayıbımızdır.

  • ekonomi kötüyse insanlar nasıl para harcıyor

    aga, senin o avm'lerde gördüğün insanlar ''herkes'' mi? yani, tüm türkiye toplanıp o avm'ye mi doluşmuş?

    trafikte gördüğün arabalar, seksen bilmem kaç milyon insanın mı arabası? neden trafikte fazla araba görünce ''herkesin buraya dikkat, herkesin altında araba var'' diyorsunuz?

    niye genelliyorsunuz? siz cahil misiniz?

    ülkenin ekonomisi kötü olunca, o ülkede hiç imkanı iyi olan insan olmaz mı? ve onlar alış veriş yapamaz mı?

    ve o imkanı iyi olan insanlar, avm'leri doldurunca, o imkanı iyi olan insanlar türkiye'deki herkes mi oluyor?

    bakın sevgili vatandaşlarım, sevgili romalılar, o gördüğün bol bol alışveriş yapanlar imkanı iyi olanlar ile borç ve kredi kartıyla alışveriş yapan insanlardır. tabi imkanı olanlar hariç, geri kalanların götünde patlayacak o.

    ekonominin kötü olması sonucu yoksullaşan insanlar mı? onlar, o avm'de yok, trafikte yok, arabaları yok, paraları yok. onları göremediğin için, gördüklerini herkes zannediyorsun(uz)

    bunu yapmayın.

  • şehirlerin kurtuluş y. kutlamasına karşıyım

    aga bu nedir? dertleri ne acaba? yoksa, ülkeyi işgal eden kafirin tarafını tutuyorlar da, kutlamalar esnasında kafirin yenilip kovulmasının dile getiriliyor oluşu mu zorlarına gidiyor da ondan mı kıllanıyorlar bu duruma?

    düşmanı siktir edip kovmuşuz, niye kutlamayalım? hem böyle etkinlikler milletin manevi duygularını da ayakta tutar bunu bilmiyorlar mı?

    neyse, kutlamasınlar abi kutlamasınlar. fetih metih diyor, fethi de kutlamayın siz. fatih gibi ileri görüşlü, medeni, çağdaş adamı seviyor olmanız da garip bir şey. siz gidin, osmanlının parçalanışını ve kafire esir düşüşünü kutlayın, size layık olan budur.

    türk milletinin kurtuluşundan bile kıllanıyorlarsa, vardır bunun altında bir çapanoğlu.

  • ak parti ülkeyi parçalasa da yine oy vericez

    abi, mesele cehalet meselesi.

    siz, neden köy enstitüleri kapatıldı zannediyorsunuz?

    siz, neden amerika denen orospu çocuğu ve içerideki amerikan uşakları el ele eğitim sistemini bozdular zannediyorsunuz?

    bunun için işte. adamlar türkiye'nin kalkınma hamlesini frenlemek için ve halkı aptallaştırmak için ilk önce cahil üretimine geçti. bunu yapmak için eğitimi baltaladı.

    ortaya çıkan cahil ama yine de iyi kötü aklı çalışan bu insanları, 90'lı yıllarda teknoloji maharetiyle (televizyonla) iyice traşladılar.

    cahilin oy verirken ki kriteri ''ülke düzelsin, vatan kurtulsun, aydınlık yarınlarımız olsun'' değildir. onun kriteri, ''benim tuttuğum parti (takım) kazansın''dır.

    tuttuğu takım kazanınca, kendisi kazanmış kabul ediyor ve bunu da sonuna kadar savunuyor.

    son olarak dinden de bilgi verelim; firavun abinin halkı da aynı dertten gitti. firavun dayı, halkını aptal yerine koydu onlar da buna rağmen ona itaat ettiler..... dur lan ilgili ayetleri yazalım;

    firavun, halkını aptal yerine koydu ama yine de ona boyun eğdiler. çünkü onlar yoldan çıkmış bir halktı. zuhruf 54

    onlar bizi üzünce biz de hak ettikleri cezayı verdik ve hepsini suda boğduk. zuhruf 55

    not; diğer bazı meallerde de ''bizi üzünce'' yerine ''bizi öfkelendirince'' yazıyor. söz konusu kelimenin gerçek türkçe anlamı nedir bilmiyorum yani allah, bu aptalların tavrına üzülüyor mu yoksa, öfkeleniyor mu bilmiyorum ama her halukarda ayetten biliyoruz ki, allah böylelerini cezalandırıyor.

  • yazarların bu akşamki alkol tercihi

    çay, üstüne de soda içeceğim. pardon ben alkol kullanmıyorum. ama çayla cigara iyi gidiyor. alkolü bırakın zararlı.

    laan durun, hani boykot yapıyordunuz lan?