fahreinheit4516
profili

  • ülkenin norveç olmasının önündeki en büyük engel

    hep söylüyorum, yine söyleyeceğim;
    751 talas savaşı'dır norveç olamamamızın nedeni. türkler islamiyet ile tanışıp, benliklerinden vazgeçerek, araplaşmış, ortadoğulu kafasına bürünmüştür. bizim şu an anadolu irfanı, köylü kurnazı diye tabir ettiğimiz, aşağıladığımız düşünme şekli ortadoğu kafasının, emevi islamiyetinin izdüşümüdür.

  • en güzel erkek parfümü

    ysl la nuit de l'homme

  • doğu karadenizde türk geninin %0.4 olması

    şahısların firmalara yaptırdığı dna testlerinin sonuçlarına göre araştırma yapıp, sonuca ulaştıklarını söyleyen kendilerine turkish dna project ismini takan gayri ciddiyetsiz oluşum iddiaları.
    rize'den 3, trabzon'dan 29, en yüksek dedikleri muğla'dan 5 örneklemeyle nasıl bir sonuca ulaşılabilir. insan bu sayılarla ben bunu buldum demeye utanır.

  • köpeğin değdi abdestimi bozdu cinayeti

    abdest be, sanki kolunu koparmış, iki litre suyla halledilecek işi cinayete bağlamış. umarım içerde çürürsün. abdest için kavga edip de en büyük günahı işlemek nasıl bir dindarlıktır.

  • pandora papers

    hem devletten ihaleleri alacaksın, hem de ihale aldığın devletten vergi kaçırıp yurtdışına para aktaracaksın. rönesans holding yaklaşık on ihaleden bu kadar parayı kazandıysa diğerlerini düşünmek bile istemiyorum.
    gömülecek bir karış toprağınız bile olmasın. o kaçırdığınız paraları değil yemek, ardınızdan gelen çoluk çocuğunuza bile yaramasın.

  • bir erkeğin seksten daha çok hoşuna giden şey

    belki garip gelecek ama sevilmek. sadece erkekler için değil bütün insanlar için geçerli. size kendinizi dünyanın en güzeli, en iyisi, en mükemmeli gibi hissettirecek ve her şeyinizle sizi kabul edecek biri.