jimmydurmaz asla durmaz5
profili

  • bahis sitelerinden gelen smsler

    şu mesajla seviyeyi arşa çıkarmışlardır, kızamadım bile.

    görsel

  • hamburger restoranı açmak

    deli bir burger sevdalısı olarak naçizane tavsiye edebileceğim tek şey, her hamburgerin yanında patates kızartması menü mantalitesi olmaksızın yer almalıdır. hamburger ayrı patates ayrı söylediğim mekanların hiçbirine ikinci kez gitmedim, ikisi benim için bir bütündür. bu şekilde servis eden mekanlara bence müşteriler direkt ılımlı yaklaşıyor.

    tanım: son yılların en revaçta olan yatırımlarından biri.

  • 34 csk 370

    ilgili videoda sadece 1 kez şerit değiştiren adamın sahip olduğu araç plakası.

    editimsi : başlık başa kalmış, zaten bir sik de yoktu arkadaşlar dağılabilir olaysız. video sıradan bir videoydu, her boka başlık açıp etkileşim kasan bir tip kaçıp gitmiş.

  • kızarmış içli köfte vs haşlanmış içli köfte

    en sevdiğim yemeğin iki tarzıdır ama tercihimi haşlamadan yana kullanırım. 2 tane kızartma beni tıkarken 13 14 tane haşlama yiyebiliyorum, daha uzun keyiften dolayı haşlama diyorum.

  • black mirror

    bu sezon olmamış diyenlere söven bir kitle var burada ve ısrarla keyifle izleyebilirsiniz falan yazıyorlar. anlamıyorum siz bu diziye bu sezon mu başladınız? adamlar the entire history of you, white christmas, playtest gibi bölümleri bize izletmelerine rağmen bunca aradan sonra gelip sikko üç bölüm yayınladılar ve bunun nesinden memnun kalabiliyorsunuz? hangisi white christmas'ın yarısı ayarında sizi etkileyebildi çok merak ettim bana söyleyin. bok gibi sezondu, üç bölümde de elle tutulur hiçbir şey yok. dizi tarzından sapmaya başladı. yeni bir dizi çıksa ve bu bölümleri yayınlasa eh işte izlenir heralde derim ama önceki black mirror sezonlarının çıtasından bu bölümlere bakınca yoo dostum gerçekten çöpten başka bir şey diyemiyorum.