allah diyen aslan ateist oldu5
profili

  • türk gençlerinin herhangi bir hobisi olmaması

    türk genci önce karnını nitelikli gıdalar ile doldursun, sonra ev kirasını internet faturasını ödesin. üstüne başına kıyafet ayakkabı alsın dedirten tespit.

    çocuklar parasızlıktan sevgili yapamıyor bir yemek yiyemeyiz diye hobi diyorsunuz hala.

  • google türk şirketi olsaydı yaşanabilecekler

    google inşaat sanayi ticaret gıda tekstil ltd. şti.

  • youtuber kazancına %38 vergi gelmesi

    en azından 50 bin abone ve üstü için geçerli olması gereken vergi uygulamasıdır. bu rakamdan düşük kanallar stopaj öderse ellerine kanalı geliştirecek para kalmaz. bir iş kolunu daha yok etmiş olursunuz. tıpkı paypalla anlaşamayıp insanları işsiz bıraktığınız gibi.

  • srebrenica soykırımı

    20. yy avrupasındaki en büyük 2. soykırım olmasına karşın 1.'nin %5 i kadar dizi, roman, kitap, film, anıt müze yayınlanmamış ve oluşturulmamış, kimsenin umursamadığı soykırımdır.

    hayat sadece la vita bella veya piyanist değil gençler.

    bir ateist olarak, batının (kuzey amerika ve avrupa) igrenç ikiyüzlülüğünden ve müslüman nefretinden tiksiniyorum.

    hayat bizi afrika'daki çocuklari fakirliğe açlığa mahkum edip ülkesine elmas taşıyan karaktersizlerin eline düşürmesin. neden ispanyolca konuşuyorsunuz dediğimde bilmem ki ne önemi var diyen meksikalı gibi umursamaz yapmasın. belçika'nın antwerp şehrinin hikayesini gururla anlatan flaman kadın, umarım bir gün muhtaç kalırsın.

  • atatürk'ün gerçekte sol görüşlü olmaması

    atatürk'ün fikirlerini anlayabilen, okuyabilen herkesin zaten farkında olduğu durumdur. bu başlığın ilk entry'si çok sıradışı bir tespit içermiyor.

    benim şahsi görüşüm ise şudur, mustafa kemal atatürk'ü bir ideoloji veya cenah ile bağdaştırmanın zorluğu onun zekasını ve aklını ispatlar.

    atatürk'ü siyasi tarihimizde öne çıkaran nokta da budur, atatürk -izm ve -ci ekleri ile tanımlanabilecek bir kişilik değildir. nerde ne gerekiyorsa onu yapmaya gayret etmiştir.