dialectichaos2
profili

  • doğu perinçek'in oğlunun diplomat olarak atanması

    doğu perinçek'i tebrik ediyorum. oğlu için çok uğraşıyordu senelerdir ve görünen o ki meyvesini almış; oğlunu devletin önemli kademelerinden birine yerleştirivermiş. yıllardır dili yorulmuştur adamın*.

    bu arada sadık can'ın academia.edu hesabında öz geçmişi mevcut.

    iyi bir dil puanı var. ancak hepimiz biliyoruz ki dışişleri bakanlığı'na girmek için iyi bir dil puanı yetmiyor. doğu perinçek gibi bir babanız yoksa zor*.

    ayrıca öz geçmişinde yazdığına göre, henüz 2018 yılında lisans diplomasını almış sadık can, babasının partisinin yayın organı kaynak yayınları'nda stajyer olarak çalışıp beş kitabın editörlüğünü yapmış*

    bir de beş adet yayımlanmış yazısı var sadık can'ın. nerelerde yayımlanmış bu yazılar?

    babasının gazetesi aydınlık'ta ve kendisi de dahil olmak üzere istanbul yazı kurulunda tam beş adet ''perinçek'' soyadı bulunan teori dergisinde.

    yüz olsa insanlar bunları öz geçmişine yazarken utanır ama zaten babasından da biliyoruz ki yok. torpil ülkenin damarlarına öyle bir işlemiş ki, onsuz hiçbir şey olamıyorsunuz kendi yurdunuzda.

  • hürriyet (gazete)

    çöptür.

    sezai temelli'nin ağzından çıkmayan cümleleri, onun ağzındanmış gibi başlık atmışlar. haberin başlığı, ''hdp eş genel başkanı temelli'den açık açık itiraf ve tehdit: istanbul-ankara'yı imamoğlu ile yavaş değil hdp yönetecek'' ama haberin içeriğinde bu anlama gelebilecek tek bir cümle dahi yok.

    (bkz: medya)

    (bkz: devletin ideolojik aygıtları)

    (bkz: louis althusser)

    edit: sosyal medyada oluşan tepkiler ve hürriyet'in rezilliğinin ana akım medya karşısında haber üreten alternatif haber portallarında haber yapılması üzerine editör, haberin başlığını değiştirme zahmetinde bulunmuş ama yine de tetikçilikten vazgeçilmemiş. ilk haber başlığı şöyleydi.