stnmb5
profili

  • tüm öğrencilerin takdir alması

    geleceğin en büyük problemlerini yaratan bir durumdur. çocuk çalışmaz, emek vermez, umursamaz, sorumluluk almaz ama belgeye gelince ağlaya zırlaya almaya çalışır. gece yarısı, kopya çektiği halde hocam notumu yükseltin takdir alacam diyen bir nesil var ve bu öyle bir iki kişi de değil.

    bir de sınav soruları var ki evlere şenlik. toplama çıkarma sorusu sorsan lisede, sınıfın yarısı kalır, o derece ama notlar yine kurtarmıyor. yüzlerce veli yıl sonunda okulu basmasın diye gece mesaisi olarak idareciler sözlü notu dağıtır, devamsızlık siler.

    bunun yaratılmasında tepeden tırnağa herkesin payı var. bakanlık bir yandan, "iyi öğretmenim" bir yandan, veliler bir yandan, yandaş olsun diyen akp bir yandan böyle böyle eğitimin içini boşalttık.

  • ömer faruk gergerlioğlu

    faşist olsa, hangi partide yer alacağını hepimiz biliyoruz. utanmadan yazabiliyor bunu, nerdeyse her ırktan, fikirden, cinsiyetten insanın hakkını savunan adam için diyor bunu.

    haber linki paylaştığı için hapis cezası verilmiş kendisine. bariz bir şekilde pisliklerini hiç korkmadan ortaya serdiği için talimatla verdiler cezayı.

  • qarabağ fk'nin ermeni çocukları öldürün açıklaması

    bu fikir şahsın aşırı nadir görülen bir fikri değil. zaten yazılan entryler de bunu ele veriyor. tepki neye? oluşacak olan tepkiye. bir kişi bile "aa acaba bu şekilde düşünen birileri var mı? biz tam olarak hangi amaçlar savaşıyorduk?" diye serzeniş etmiyor. adamın bir nevi propagandaya zarar vermesinden rahatsız olmuşlar. yoksa söylediklerinden pek de rahatsızlık duymuyorlar.

  • youtube premium

    şükela modunda zirvedeki entry sahibine göre enes batur'u meşhur etmiş video paylaşım sitesinin yeni şeysi. en beğenilen entry bu. düşünün artık gerizekalılık oranını.

    salağa anlatır gibi anlatmıyorum, söylüyorum. enes batur'u youtube ünlü yapmadı, ülkenin yetiştirdiği gerizekalı çocuklar ünlü yaptı. bunu anlamak için de alim olmaya, teknolojiden anlamaya gerek yok. youtube zorla izlettirmiyor enes batur'u, çocuklar izliyor. ben gördüğümde otistik zannettim elemanı, meğer dünya kadar parayı o videolardan kazanıyormuş. ben nerden öğrendim? çocuklardan. bütün öğrencilerim enes batur'u izliyor.

    bak, olay bu kadar basit. umarım bu kadar basit bir açıklamayı anlamışsınızdır. kime diyorum bunu? enes batur'u ünlü, bahsettiğim entryi zirveye koyan gerizekalı kitleye diyorum.

  • 31 marttan sonra gerekirse kayyumlar atarız

    yaw akp tabanı diyorsunuz da, benim gördüğüm ülkenin hemen hepsi bunu yer, yiyor. başlıkta da bolca dile getirilmiş.

    "benim vergini pkk'ye peşkeş çeken belediyelerdense kayyumu uygun görüyorum."

    gören de zannedecek verdiği bütün vergiler devletin hukuk sistemi içerisinde uygun yerlere bölüştürülüyor. herif de vergilerinin takibini müthiş bir şekilde yapıyor ya, dert etmiş vergisini.

    yaw sen onu bunu geç, o belediyelere devlet hazineden para yollamıyor. esas vergiyi cebe indirip istediği gibi kullanan hükümet olmuyor mu? halka hizmet için hazine pay versin, sonra gitsin belediyeye o paranın hesabını sorsun? sormasın mı? pkk'ye gidiyor deyip kurtulalım mı?

    e sen bu kadar salak isen, adam haklı. aysun kayacı'ya aşırı öykünüyordunuz. e siz salaksınız, sizin oyunuzun da bir kıymeti yok. adam seçim yapıyorsa ona da şükredin.