faker15
profili

  • 27 ekim 2023 israil'in gazze'ye kara harekatı

    cumhuriyeti küçümseyen itler görsünler. ataları tarafından iyi devlet bırakılmayan halk ne durumda. siz atama kurban olun.

    edit:
    bir vatandaş özelden suriyenin de cumhuriyet olduğunu hatırlatmış. türkiye cumhuriyetini halk kurmuştur. suriye deki gibi savaş görünce başla ülkelerin topraklarında militan olmamışlardır. cumhuriyeti korursan cumhuriyet senin özgürlüğünü korur! suriyeliler gibi kaçarsan sende aynı duruma düşersin. neymiş vatana düşmanlık yapmamak gerekmiş.

    yaşa mustafa kemal paşa yaşa !

  • 21 kasım 2021 galatasaray fenerbahçe maçı

    kanser ile savaşan babam galibiyet sonrası 1 ay aradan sonra gúlúmseyerek uyudu sózlúk. teşekkúr ederim feñerbahçe (l) seni de seviyorum galatasaray.

  • evden çıkarken ampulü söken kiracı

    kiracı vardı. adam dedi maddi imkanım yok depozito veremem felan demişti. bende 26 yaşındayım öğrencilik bitmiş iş arıyorum. acıdım adama. teminat seneti yapalım dedim. o an adam eşine bir bakış attı sinsi sinsi orada sezdim birşeyler. boş tahlie taahütnamesi , 1 yıllık teminat senedi ve evin verilmeden önceki fotolarını çektim fotolarda onlarda gözüküyordu. 1 yıl boyunca kirayı düzenli ödemedi kirayı istedikçe pislik yapamaya başladı. sabrettim kontratın bitmesine 1 ay kala ihbar çektim. deliye dönmüş evin her yerine zarar vermiş mahkemeye verdim. bütün zararımı ve kiralarımı faizi ile ödedi.

  • bir öğretmenden duyulabilecek en ağır söz

    büyük adam olursan ne alırsın demişti.
    ev dedim
    zekan beni yanılmadı demişti.
    çok sikimde deyince displine gittim aq

  • chp tikko dhkp-c pkk ve fetö ile ittifak içinde

    karayip korsanları alındı ama..