uncoeurenhiver4
profili

  • survivor 2022 all-star

    sema survivorun kraliçesi sanıyor kendini, herkes koşulsuz biat edecek ona, sus dedi mi susacak hepsi.
    ayrıca pışpışlanacak, nazı çekilecek.
    neden kendini bu kadar ayrıcalıklı görüyor ilginç. oradaki herkesi solladı iticilikte. çok tehlikeli bir tip, mobing yapıyor sonra da kırgınım diyor, arkadaşları ayşe'yi teselli etmeye çalışıyor diye. yuh artık bu başka bir seviye. iyice zıvanadan çıktı. takımından bir allahın kulu da yeter artık diyemiyor, haklısın ama dur şimdi filan diye kıvranıyorlar. takımın ağası olmuş, sözünün üstüne söz söylenmez belletmiş. ah eski sms birincisi sistemi olacak ki ayşe birinci ılup bunu potaya atacak, tadından yenmezdi.

  • nevşin mengü'nün hudut namustur anketi

    istanbul fethedilirken bizans ayasofya’da meleklerin cinsiyetini tartışıyordu diye bir tevatür vardır ya, o hesap, ülke ellerimizin ucundan kayıp giderken abidik gubidik ayrıntılarla oyalanıyoruz. nevşininden de ali’sinden de velisinden de fenalık geldi. napıyorsunuz ağalar siz ya, ne ayaksınız????
    garip bir simülasyonda gibiyiz. keşke rüya olsa her şey ve eksikliklerine rağmen eski türkiye’de uyansak.

  • 4 eylül 2019 devlet bahçeli açıklamaları

    bahçeli ne ara zamlara karşı hassas olmuş, bak hele şu pişkinliğe, daha yeni doğalgaza kol gibi zamlar geldi, hazır hassaslaşmışken ondan da bahsetseymiş.
    dertleri kayyum atamak, dört bir koldan onun psikolojik hazırlığındalar. halkın vermediğini hile ile almak derdindeler. öcalan’nın mektubuna tercümanlık yapan bahçeli’nin yasal bir parti olan hdp’nin seçilmiş belediye başkanları ile görüştüğü için imamoğlu’na terörist demesi de yüzsüzlüğün dik alası.

  • bir kadının kaliteli olduğunu gösteren detaylar

    erkeklerin kalite kriterlerini sallamaması.