sermayeyi kediye yukleyen veteran5
profili

  • kızılcık şerbeti (dizi)

    ulan ömer madem bu kadar dağıtacaktın, içki içip dans edecektin ne diye kıvılcım'ı darladın o kadar? kıvılcım'ı mevlüte falan götürüyordu, genç sevgili bulunca alemlere aktı. kral amk :)

  • kemal bey benim abimdir genel başkanımdır

    oğlum neyini anlamıyorsunuz, bakanlık ya da cb yardımcılığı verin çekileyim diyor işte. herkesin gönlü olsun diye 76 tane cb yardımcısı olacak valla. o makamın da suyu çıktı.

  • 47. altın kelebek ödülleri

    bok gibi tören. yapamıyor abi bizimkiler bu ödül işini. cem davran hariç alayı fason. ödül alan çağlar ertuğrul bir ses duyup irkilip arkasına baktı, cem davran "bu o tip bir tören değil, bak arkanda durmuyorum" diyerek tamer karadağlı olayına sağlam gönderme yaptı. haha seviyorum lan seni cem.

    edit: şimdi de lafı uzatan gülseren budayıcıoğlu'nun arkasından "gülseren hanım az önce bir dizi daha çıkardı" dedi. cem ince ince sikertiyor. izlemeye devam edersem editlerim yine.

  • 2020 yılı asgari ücretin 2 bin 324 tl olması

    bakan hanımın açıkladığı ücrettir.

    iş yerindeki bi abinin tepkisi:

    - o parayla sen geçin amına kodumun karısı.

  • on bin liradan az kazanan yazarlar veritabanı

    malum burada herkes 10.000 tl kazanıyor, herkes çok kültürlü, herkesin 21 cm damarlı, herkes çıkarmadan 5 atıyor, herkes en lüks araçları kullanıyor. gelin dürüst olalım, fukaralığımızı itiraf edelim, otobüse bindiğimizi, işimizin boktan olduğunu, herkes gibi olduğumuzu ve bunların utanılacak şeyler olmadığını. ulan dizi başlıklarında bile uzun uzun yazıp en alta denk geldim diyor herkes, lan ayıp değil lan! ilk taşı ben atıyorum. 3500 tl maaş-arabam yok.

    tanım: gönlü zengin yazarların buluştuğu başlık.

    edit: arkadaşlar şaka yaptım. 12 bin tl maaş (agi hariç)

    edit 2: bu başlıkta kendimizi olduğumuzdan büyük gostermeyecektik, amaç buydu. hala kendini yedirmeye çalışanlar var :) ayrıca damarlı 21 cm ve çıkarmadan 5 muhabbetine takanlar var. oğlum bunlar ulusal sallama birimleri, benim fantezilerim değil.