sefami paya5
profili

  • muharrem ince

    ya bi siktirsin, yok 2 ayda inanılmaz iftira atılmış da hayatı kararmış da bilmem ne. ulan kemal kılıçdaroğlu'nun bir kulak arkası kaldı adam hala evliya aurasıyla geziyor, ince'ye oyları bölüyosun dedik fetöcü olduk. var mı öyle hem tayyip'e destek çıkıcan hem kimse hakkında konuşmayacak. hadi kaybol yüzde 1'lik stepne seni.

    kemal kılıçdaroğlu gelmiş geçmiş en kapsayıcı, en sevgi dolu kampanyasını yürütüyor türkiye'nin, 100 yıldır ilk defa kavga dövüş olmadan ülkece sorumlarımızı tartışarak çözme fırsatı gelmiş, yedirir miyiz bunu üç beş aktroll'e. hadi naş.

  • kablolu kulaklığı kim kullanıyor sorunsalı

    ben.

    başlığı kilitleyebilirsiniz sorunsal çözüldü.

  • hdp'nin 44 belediyesinin akp'ye geçmesi

    şimdi gelecek "terörist belediyeler"ciler.

    kardeşim bak ben o belediyenin kadrolarında kim çalışıyor, tanımıyorum. ama şunu biliyorum terör bu ülkede bir suçtur.

    madem bu insanlar terörist, tutuklayın hepsini.

    tutuklamıyorsanız da belediyelerine çökmenizi terör argümanıyla savunmayın. başka bir şey deyin, mesela "hükümet bizim değil mi, gücümüzün yettiğine çöküyoruz, size ne?" deyin. azıcık omurganız olsun.

  • 31 mart'ta chp'ye oy vermiyoruz kampanyası

    muharrem inceli seçim sonrası kemal kılıçdaroğlu'nun; chp delegelerinin neredeyse yarısının ısrarına rağmen yine istifa etmeyerek, chp'nin gerçek ve otoriter yüzünü iyice ayyuka çıkarması sonrası sandığa gitmeyerek katılacağım kampanyadır.

    bugün kendi partilisine böyle davranan, yarın sana bana neler yapmaz. illa otoriter ve demokrasiyi manipüle eden bir başkan seçeceksek zaten tecrübelisi iş başında, bu saatten sonra bir de amatörüyle uğraşamam.

  • ekrem imamoğlu'nun chp istanbul bb adayı olması

    hurriyet'in haberine göre;

    ekrem imamoğlu, aslen trabzonlu, zamanında inşaat ve taahhüt işleriyle uğraşmış, amatör olarak futbol oynamış, evli ve 3 çocuğu var.

    kartlarını doğru oynarsa bir gün ülkeye cumhurbaşkanı bile olabilir, belli olmaz.