kemikgozluklupilaf7
profili

  • güle çınar

    güle çınar, enfeksiyon uzmanı doktor. kendisine özür mektubu yazdırılmış. doktorlar hatta sağlıkçılar yetmediği için son sınıf öğrencileri ve emeklileri göreve çağıran italya örneği dururken işini yapmak için canını dişine takan enfeksiyon uzmanının gördüğü muamele bu. şu an baş edilemeyen bir enfeksiyon salgını varken, bir enfeksiyon uzmanı olarak zaman itibariyle dünyanın en değerli en önemli kişilerinden birini minnetle sevip sayıp sahip çıkacakları yerde yaptıkları muameleye bak. öyle çok şey söylenir ki. umarım bu nedenle motivasyonu zarar görmez değerli sağlıkçılarımızın.

  • 9 ekim 2019 suudi basının türkiye'yi kınaması

  • geceye bir erkek yalanı bırak

    "ben yalan söylemem. herkese yalan söylerim, sana yalan söylemem."

    -ibrahim tatlıses, 2005

  • mehmet ekici

    boş konuşuyorsunuz, çok boş. ekici olmadı, fenerbahçede işi yok. karakterli bir futbolcu değil. limitlerini zorlamıyor maçlarda. her top için savaşacak adamlar lazım. hiç bir maçta kendisini yormuyor. 39 yaşındaki emre bir maçta ekicinin bir sezonda kazandığından kazanacağından fazla ikili mücadele kazanıyor. tiksindirdi ekici kendisinden. belli ki antrenman performansı da kötü. defolup gitsin nereye giderse. kalsa oynayabilecek durumda değil.

    yeteneklidir, ayağına yakışır top. duran topu iyidir, uzun topları isabetlidir. arada bir güzel şut atar. eğer gs ve bjk dahil, birileri talipse beş kuruş istemeden göndeririz umarım. hem onların işi görülsün, hem biz ekici denen laylaylom adamdan kurtulalım. hem ekicinin gitmek isteyebileceği, hem de bonservis ödeyecek bir takım olduğunu sanmıyorum çünkü.

  • yeşil rengin en çok yakıştığı araba modeli

    kandırmayın kendinizi. ayrıca gelin itiraf edelim.

    (bkz: doğan slx)

  • neden evlenmiyorsun sorusuna alternatif cevaplar

    ne salak salak soruyorsun ya. ne kadar salak salak sorular soruyorsun sen. ben sana soruyor muyum kimi sikiyorsun diye.

    (bkz: içkiliydi bilmem ne)

  • et yerine tavuk balık hindi yersek sorun çözülür

    ben mi yanlış anlıyorum böyle açıklamarı acaba. çünkü bana şey gibi geliyor: bir sofraya oturuyorum bununla karşılıklı, o kuzu tandırdır az pişmiş antrikottur pirzoladır köftedir söylüyor kendisine, donatıyor masayı, bitirmiyor bile yediklerini. parmaklarını yalaya yalaya tadıyor her istediğini. bana da diyor ki et yeme tavuk ye. böyle hissettiriyor bana siyasilerin bu açıklamaları.