royalsalute2
profili

  • 56 kez yakalanan hırsızın 57. kez yakalanması

    esaretin bedelinde tommy williams sürekli hırsızlıktan yakalanıp yatıp çıkan hırsızdır. andy kendisine bir yemek sırasında demek ki beceriksiz bir hırsızsın neden başka birşeyler denemiyorsun der ve ona okuma öğretip lise diploması aldırır.

    bu arkadaşa biri başka iş kolu önersin hırsızlığı beceremiyor belli.

    nerden geldiyse aklıma..

  • öğrenim kredisi geri ödemesi

    geçen seneki cengiz inşaat aflarından sonra ödemeyi bıraktığım borcum olur kendileri.

    çok rahat ödüyordum zorlanmadan yada çakallıktan vs.. değil her boku peşkeş çektikleri şirketlere bide yüz milyonlarca lira vergi silinmesinden sonra ödememeye başladım, gelsin alsınlar.

    edit: gelen linçler üzerine, af çıksın geri almasınlar demedim fark ettiyseniz. benim derdim o krediyle okuyan nice öğrenci kardeşlerim var fahiş faizle bu cocuklara geri ödettirirken gidip godomanların borçlarını siliyorsa devlet burada bir terslik var demektir. madem siliyorsun o zaman senin geleceğin olan bu gençlerede faizsiz vereceksin o krediyi, hatta ödeyemiyorsa o götoşlara yaptığın gibi sileceksin durumu olmayan, atanamayan, iş bulamayan arkadaşlarımın ne suçu var?
    benim kalan borcum 4 bin liraya faiz koymaları sikimde değil 8 bin yapsınlar şak öderim ama onların para babalarının borçlarını silerken ben çatır çatır aksatmadan ödediğim taksitleri zoruma gitti, elim gitmedi ödemeye ve ödemiyorum işte artık.