cococezmi7
profili

  • elif aslı yıldız tunaoğlu

    bu kadının kocası, hayatta tanıdığım en zeki, en yetenekli en beyefendi adamlardan biridir. diğer 2 kardesi de öyledir. işini düzgün yapar mütevazi yaşar vs. tanıyan herkes de buna şahitlik eder eminim. bric kulübünden tanıdığım üst sevıyede bric oyuncusudur.

    andropoz yaşlılık muhtemelen. şirketini doğan holdinge sattı. karıyı bosadı. fabrikasında 2bin dolara çalışan ankarali bu köylü kızıyla evlendi. ısvicre li bir türkten fabrikayı satın alıp bu köylü güzeline hediye etti. itibarını kullanarak bütün iş bağlantılarını yaptı. sinan bey brıce de artık gelmiyor. klupte brıcı bırakıp kahvede okey oynamasından korkuyorum.
    bir insan bu kadar nasıl düşer aklım almıyor. allah tüm erkeklere bu andropoz sürecinden insanlara rezil olmadan çıkmayı nasip etsin.

  • lütfü türkkan

    lutfu zubuk karakterli bir siyasetci.
    su 3 kurusluk siyasetciler icin birbirinizi yiyorsunuz bosu bosuna.
    lutfu'nun sarigul'den egemen bagis'tan tevfik goksudan deniz baykaldan , erbakanin oglundan ,akpli bakanlardan bir farki mi var?
    yarin obur gun bakan olsun, milyon degil milyar dolar calacak bir adam lutfu. olur zaten. o zaman gorursunuz.

    kacak villa yaptirir, issiz gucsuz cocuklari sirenli arabayla emniyet seridinden gider , 20 yasindaki kizlara yurur, icki fuhus hirsizlik yolsuzluk hersey var lutfude.
    yarin bakan olsun siritmaz o koltukta.

  • son 28 maçta 2 galibiyet alan avrupa fatihi

    istatistik olarak sampiyonlar ligindeki en basarisiz turk takimi gs dir.

    mac basina puan ortalamasi , galibiyet yuzdesi hepsinde geridedir digerlerinden. besiktas'tan acik ara geride, fener' den de biraz geridedir.
    trabzon'dan da geridedir. fakat trabzon un katilimi az oldugu icin istatistik anlamli olmayabilir denebilir.

    sampiyonalr liginde -17 averajla gurubu bitirmek gibi kirilmasi cok zor bir rekorun sahibidir.

    muhtemelen bu sene de gol atamadan gurubu tamamlamak gibi bir rekor kiracaktir?

  • 12 eylül 2019 ppk toplantı kararı

    325 bp indirim kararini muteakip dolarda 10 kurus civari bir ziplama. merkez ve kamu bankalarinin mudahalesiyle dolarin ciktigi yere ve dahi 2-3 kurus asagisina donusu.

    eksicilerin " faiz indi, dolar yine dustu nasil oluyor " seklinde yorumlari.

    bu ortamda hepinizi sikerler gencler. bulasmayin bu islere.
    insider yapan merkez bankasi , spk burokratlari,kamu bankasi ust yoneticileri, siyasiler, patronlar, spreadi 10-15 kurusa koyan bankalar, fx de data geciktiren cakallar, musterisinin pasifteki emirlerini kapan araci kurumlar, matriksi donduran geciktiren it'ciler, arbitraj botlari, meryll in robotlari.

    serengeti gibi , masai mara gibi bir ortam burasi. uyuyanin, gec kalkanin eti sofraya gelir doviz piyasasinda.
    erken kalkan digerinin gotunu eller burada. az bilgili, yuksek ozguvenli,ama mangal gibi yuregi olan sizlerin de gotleri en kolay hedeftir.

    altin alin ,hisse alin unutun. akilli olun gunluk hareketlerde gotunuzu elletmeyin bunlara

  • yılmaz özdil'in kitaptan parayı götürmesi

    oysa ki bir yazar yazdigi kitaptan degil , oto yikamadan, sac kesmekten, balik tutmaktan parayi goturmeliydi dedigim baslik.

  • 15temmuz darbe girişimi başarılı olsaydı olacaklar

    misir'da basarili olmusu var. orada ne olduysa aynisi olurdu.
    muhtemelen hapistekilerle iktidardakiler yer degisirdi. kisa surede secim yapilir. muhafazakar sag yine iktidar olurdu. davudoglu abdullah gul tarzi kureselci daha modern gorunumlu biri iktidar olurdu.
    avrasyacilik yerine kureselcilik hakim olurdu.
    rusya ve irana mesafe koyup, abdyle ortam gerilmezdi bu kadar. israil , suudla yakin olur, misirla barisirdilar.

    aziz millet, reisi unutur yasasin yeni reis derdi. eskiyi kotulemeye yeninin iyi yonlerini trtden atvden dinlemeye baslardi.

    mehmet barlas nagehan engin ardic hulya kocyigit arda turan gibi bilimum profesyonel yeni iktidari guzellemeye baslardi. eskiden ulkede ne kadar baski oldugunu ulkenin darbeyle beraber nasil nefes aldigini ilerledigini dinlerdik bu arkadaslardan.
    kanald ve hurriyeti demiroren degil akin ipek satin alirdi. altan kardesler burada milliyetciligin ne kadar kotu oldugunu globallesen dunyada devletlerin sinirlarinin ne kadar anlamsiz oldugunu anlatirlardi.

    kisaca isimler, sermaye iktidar degisirdi. halkin egitimsizligi ve ahlaksizligi,devletin kanunsuzlugu ve baskisi, burokrat ve iktidara yakinlarin talan ve vurgunu baki kalirdi.

  • bir erkeğin seksten daha çok hoşuna giden şey

    seks dopamin salgilatir ve mutlu eder.

    dopamin salgilatan belli basli diger seyler, kokain, sigara,kumar ,video oyunlari , seker ,cikolata, alisveris yapmak. sorunun cevabi da
    bunlarin icinden biri olabilir cogu kisiye gore. fakat asil cevap bunlar degildir.

    yukarida sayilanlarin hepsinin bagimlilik yaptigini biliyorsunuzdur veya duymussunuzdur.
    bu faaliyetler beyninizde dopamin salgilatip sizi gecici sureligine mutlu eder.
    bir sure sonra bunlarin salgiladiklari dopamin yeterli olmamaya baslar ve daha cogunu istersiniz.
    cunku bu salgilanan dopamin beynizdeki receptorler tarafindan algilanip islenir. ne kadar cok dopamin salgilanirsa beyinde receptor uretimi duser.

    wall street'te calisan ve hergun milyonlarca dolar kaybedip kazanan kisiler neden hep gurup seks yapip kokain kullanirlar?
    seans biter . oynanan kumar , kaybedilip kazanilan para beynibetkilemis , dopamini algilayan beyindeki receptorlerin miktari azalmistir. 5 saat 10 saat asiri bir mutluluk hali olusmustur.
    beyin yine mutlu olmak ister fakat azalan receptorler daha cogunu ister. 3 tane kiz cagrilip kokain esliginde her turlu olaylarin dondugu parti yapilir. hizli araba surulur filan...

    gelelim sorunun asil cevabina.

    aslinda bir erkegi seksten daha cok mutlu eden sey gorecelidir. beyninizin durumuna gore bu degisir. yukarida sayilanlar en cok dopamin salgilatan nimetlerdir. eger 2 paket sigara icmisseniz o gun , 1 sonraki sigara keyif vermez . fakat 3 gun hic icmeyi sonra icilen tek bir dal sizi ucurur.

    yine hergun farkli bir hanim arkadasla takiliyorsaniz ertesi gun miss world yarismasindaki tum hanimlarla ayni odada kalmak bile sizi mutlu etmeyebilir.
    ama askerden yeni donduyseniz ve memesi olan herhangi biriyle ucarsiniz.

    ramazanda oruc tutan birinin iftar vaktinde ictigi bir corba , normal bir zamanda yenen istakoz bonfile enginar artik neyse hepsinden daha lezzetlidir ve kisiyi mutlu eder .

    budist rahipler aylarca kuru ekmek ve su icerek tapinakta soyutlarlar kendilerini. bunlarin yanina batili ulkelerden gelenlerin cogu uyusturucu seks bagimlisi beyinlwri sungere donmus ve hic bir sekilde mutlu olamayan insanlardir. mesela ws brokerlari. 3 ay orada takilip sifira inmis receptorlerini cogaltirlar. 3 kadini ayni anda becerip kokainin kumarin dibine vuran ama mutlu olamayan bu adamlar
    oradan ciktiktan sonra bir tas soguk suyla bir sarki dinleyerek bir elmayla mutlu olmaya baslarlar.

    ozet; seks onemli dopamin kaynagidir. acikcasi seksten daha cok dopamin salgilatan seylerin cogu illegaldir. legal olanlarin bazilarini yazdik.
    fakat amac cok dopamin salgilatmak degil, receptorleri cogaltmak olmali. bunun icin de zaman zaman oruca girmek gerekir. aksi halde depresif, hic bir seyden keyif almayan insanlar haline donersiniz.