only human4
profili

  • otomobillerden teyplerin çalındığı karanlık dönem

    neydi lan o.. koskoca arabanın bir şekilde kapısını açıp teybi çalarlardı..

    millet, arabadan inerken teybi söker eve götürürdü. hatta, sadece ön kısmı çıkan pionerrlar statü göstergesiydi.. al götür cebinde taşı..

    şimdi 8 inç tablet var, bazı arabalarda bir araba parası edecek multimedya var, hırsızların umrunda değil..

    acayip bir dönemdi cidden.

    edit: çok sayıda mesaj gelmiş.. o dönemleri hatırlamak güzeldi.. benim çocuk-ergen dönemime denk gelir.. bir arkadaş aşağıda direksiyon kilidinden bahsetmiş, harika, aynen öyleydi, baston kilit takardı bizim komşu steyşın torosa.. çocukluğumuz.. ah ah..

    acaip yazmışım diye biri beni engellemiş *..

    birde dönemin evrildiğini, bmw araçların çeşitli parçalarının çalındığını söylemişler.. benim öyle lüks bir aracım olmadı evet biraz döneme göre fakir kaldık heralde. ama yani zamanında ona görw ürün çıkmış onu diyorum, tableti (multimedyayı) söküp eve götürdüğünüzü düşünün.. öyleydi yani.. o zamanlarda teyp çok para değildi yani.. şimdi bi bmw farı modeline göre 20 bin tl edebiliyor.. ozaman teypler şimdinin 300 500 tlsi eder ama çalınırdı işte trenddi yani.

  • sigara içmek için gereken tek mantıklı neden

    sigara, dünya üzerinde gördüğüm en kalleş uyuşturucu.

    8 yıl içtim, bırakalı 6 ay olmuş. daha öncede bıraktım ve 8 ay sonra başlamıştım. bağımlıların bıraktıklarında şunu düşünmesi lazım, bir kere bulaştın mı asla bırakamazsın. alkoliksen ve bıraktıysan ayık bir alkoliksin, eroinmansan ayık bir eroinmansın.

    yani, sigaranın fiziksel bağımlılıklarından kurtulması kolaydır. 1 ay dayanmanız yeterlidir. ama psikolojik bağımlılığından kurtulmak asıl marifettir. bazen 5 yıl, 10 yıl veya 1 ömür sürer.

    6 ay sonra bugün rüyamda sigara içiyordum ve inanılmaz keyif alıyordum. uyandığımda hala bırakmadığımı düşündüm, paketim mi vardı neredeydi diye düşünürken buldum kendimi.

    bu ömür boyu bir mücadele. günden güne kolaylaşan. korkmayın ve girin bu mücadeleye..

    sigara güzel veya kötü anıların bir arkadaşı değildir, bu zamanları güzel yapan anın güzelliğidir.

  • kadınların sekse davet cümleleri

    (bkz: şimdi o işlerin kompetanı olduk tabi)

    hahahahahhahahaha

  • herkesin devlete aylık 1 tl vermesi

    şu akıl mantık yoksunu önerilerinizi üretirken oksijen bari yakmayın.

    (bkz: gelir vergisi)(her ay maaşımdan dilime göre ortalama 12000 tl yılda, oo maaş yatmış bize ne alıyon vergisi) )
    (bkz: motorlu taşıtlar vergisi)(arabanın yaşına ve motor hacmine göre ortalama 1000 tl yılda, araban var biz taşmı yiyelim vergisi)
    (bkz: katma değer vergisi)( her harcamamda %8 ila %18. bazen ötvnin bile kdvsini ödüyoruz, para var alıyorsun biz piç miyiz vergisi)
    (bkz: özel tüketim vergisi)(%45ten %150 ye kadar. aldığım mala göre, oooo araba almış bi tane de bana al vergisi şimdi yedim seni uyarısı ile *) )
    (bkz: damga vergisi)(haraç)
    (bkz: çevre ve temizlik vergisi)(yılda 2 kez)
    (bkz: konut vergisi)(ev sahibi oldun sökül bakalım)

    daha 1 tl isteyeni silkerim.