oz passenger5
profili

  • tişörtün içine atlet giymek

    atletin içine bile atlet giyesim geliyor bazen.

  • silivri'ye metrobüs müjdesi

    olm bu metrobüs geçici bir çözümdü. nasıl kalıcı oldu hatta yetmezmiş gibi uzatıldı ve bir de insanlara müjdelenen bir vaad oldu inanılır gibi değil.

  • iş bulmaya çalışırken dolandırılmak

    bence dolandırıcı da beklemiyordu bu durumu. 350 alır yoluma bakarım derken arkadaş büyük ihtimal kariyer rekoruna gitti eleman. zaten bu cesaretle artık böyle saçma dolandıcılıklar yerine daha nitelikli suçlara yönelir.

  • ayna kırdıktan sonra silahla vurulan motorcu

    araç sürücüsü yoluna gidecekti motorcu adamın peşinden gitti. adam aracından inmedi bile sonra motorcu adamın aynasını kırdı ve hemen kaçmaya başladı. akabinde de mermiyi yedi.

    arkadaş basmış giderken neden geri dönüyorsun. geri döndün adamın aynayı neden kırıyorsun.

    yıllar önce türkiye de bir motorcu trafikte bir otomobil sürücüsü ile tartışıyor. motorcu sonra otomobil sürücüsü adamı takip etmeye başlıyor. adam yaşadığı sitenin girişinde durumu anlayıp araçtan iniyor motorcu da salak kurusıkı tabancasını çekince, otomobil sürücüsü beylik silahını çekip tek kurşun ile motorcuyu kafasından vurup öldürdü. daha sonra otomobil sürücüsünün emniyet amiri olduğu ortaya çıktı. o dönem çok terör saldırısı olduğu için motorcuyu terörist sandığını kendisini evine kadar takip ettiğini nefsi müdafaa olduğunu söylemişti.

  • astsubay ve polisin kavgası

    dün ana haberde verilen bilgiye göre astsubay ve polisin eşi arasında yasak aşk varmış. karşılaştıklarında da olay patlamış.

    ölene allah'tan rahmet cezaevine girene sabır kadına da hayatta başarılar diliyorum. başını yastığa koyduğunda bir insanı mezara bir insanı hapse gönderen biri olarak umarım çok uzun yaşar bu vicdan azabıyla.

    milletin evli barklı karısına kocasına salça olmayın.