benzinsiz otomobil2
profili

  • emrah serbes

    tam bir göt.

    sonunda büyük t var.

    bir ailenin babasını, annesini, kızını yok ettin, sen onları bilerek öldürdün. bir evi yıkıp döküp o enkazın altında da bir evlat, bir abi bıraktın.

    trafik kazasıdır; hava muhalefetidir, aşırı dikkatsizliktir, araç arızasıdır, yol bozuktur vs. kader diyebilir o abi. belki bir ihtimal o da. ama sen viski, bira, ot, bok bir şeyler iç sonra da aşırı sürat yap bir aileyi yok et ve sonra da tam 1 hafta kaçış planı yap tutmayacagını anlayınca da yaz bir mektup şovunu yap.

    uzun süredir kimse için içimden bu denli dolu dolu beddua etmemiştim. allah senin belanı versin, ölme ama sürün. en yakınlarının acısını yaşa inşallah.

    hepimiz olabilirdik o ailenin yerinde. ya da o abinin yerinde. bu ailenin ne sucu var? ne günahı var? bu katille aynı güzergahta yol almaktan başka?

    adalet yerini bulur mu bilmiyorum. kac yıl ceza alırsa alsın; ne aile geri gelecek, ne geride kalanın acısını dindirecek. ailenin geride kalan oğluna sabır, öldürülenlere de rahmet dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden.

    bir de tekrar o göt olan yaratığa bela okumaktan başka. allah belanı versin!

  • 30 yaşından sonra anlaşılan gerçekler

    kimi sevdiğin önemliymiş.
    sonunda bir gün "insandan kaçarak yaşamaya" daha da güvenli olan bir basamak, yani "sevmeye hiç başlamamayı" ekliyorsun.
    acılar şiddetini yitiriyor, her şeye alışıyorsun.
    ve kimi sevmen gerektiğini 30 yılda anlıyorsun.