ugr3
profili

  • 12 nisan 2023 orc seçim anket sonuçları

    şu ekonomik şartlar altında kılıçdaroğlu hdp seçmenine küfretmediği sürece zaten hdp seçmeninin tamamına yakını kendisine oy verecektir. hatta hdp yetkilileri erdoğan'a destek açıklaması yapsa bile bu açıklamanın seçmende karşılık bulacağı bir ortam kalmadı artık. dolayısıyla öyle sanıldığı gibi bakanlık vermeyi, imtiyaz tanımayı gerektirecek bir durum söz konusu değil. adam ince'ye "aday olma" teklifinde bulunmaya bile gerek duymadı.

    ülke kaynakları yandaş şirketlere hortumlanırken,

    araba alıp yakıt koyup gezmek lüksün ötesine geçmişken,

    ev alma hayali kurmak imkansızlaşmışken,

    inat politikaları yüzünden kur korumalıya milyar dolarlar harcanırken,

    kaynak yaratmak için imar affı yasalarıyla milyonların hayatı riske atılmışken,

    kuyruğu dik tutacağım diye depremden 1 gün sonra "her yere ulaştık, her şey kontrol altında" açıklamalarının ardından insanlar enkaz altında günler boyunca bağıra bağıra can vermişken,

    eğitim sistemi her alanda felç edilmişken,

    adalet sisteminin içinden geçilmişken,

    hdp seçmeninin gidip erdoğan'a oy vereceğini düşünmek tam anlamıyla ahmaklıktır. adamlar mansur yavaş'a oy vermeye bile büyük ölçüde hazırdı. kılıçdaroğlu'na koşa koşa oy verecektir.

    bir de hdp ile görüşülüyor diye kafası karışanlar var. ulan bu sistemi hükumet dayattı. %50 dayatması varken sizin ideallerinize göre siyaset yapılsın da %30 alınınca da "halk cahil amına koyayım" deyip durulsun mu!

    artık siyasal islam'ın ülkeyi sömürmesine göz yumulmayacak. cahilliğin lacivertinden kurtulalım artık. lütfen!

    iktidarın son çaresi ince. ince'yi %10 üzerlerinde lanse edip, halkta 'seçim ikinci tura kalacak' algısı yaratıp, katılımın önceki cumhurbaşkanlığı seçiminde olduğu gibi çok düşük kalmasını sağlayarak seçimi bi şekilde ilk turda kazanmaktan başka umutları yok artık. mülteci seçmenlere, çalıntı oylara, basındaki manipülasyonlara rağmen seçimi ilk turda kazanmak zorundayız.

  • şükürsüz ekşicileri sinir krizine sokacak tablo

    arabası da var pezevengin. tüpsüz hem de.

  • 14 ağustos 2018 italya'da köprü çökmesi

    (bkz: italyanların türklere benzemesi)