kafanerdesinolmmahmahmah1
profili

  • hamza hamzaoğlu

    en son yaptığı açıklama ile, "keşke daha çok paramız olsaydı da kendi oyuncularımıza daha fazla para verip, onları daha çok mutlu etseydik onları." diyen teknik direktör.

    hep siz mutlu olun amk. daha çok mutlu olun. o kadar mutsuz insan varken ülkede, dunya'da, sen çık, seven için en zevkli aktivitelerden biri olan futbol oynama karşılığında milyonlarca lira para ver adamlara. sonra da aldıkları paralarla aslında tam mutlu olmadıklarını ima et. herifteki kedere bak. para olsa da daha çok versek. şu anda verilen para tam mutlu edemiyor çünkü. daha çok vermek lazım.

    sabri'ye verilen yıllık 6.000.000 lira para sabri'yi çok mutlu etmez mesela bence. daha da mutlu olsun. karısı neden 2015 model spor arabaya binsin ki? 2016 modeli çıkmış. ona binsin. karısı daha mutlu olursa sabri musmutlu olur. hiç üzülmesin, hep gülsün yüzü. amin.

    forvet almayın. burak yedek kalır birkaç dakika belki. trip atar sonra mutsuz olur. mutsuz olunca gol olamaz. maaşına zam yapmak falan gerekir sonra mutlu olsun diye. hem kim var ki başka yerli forvet burak'tan başka? pardon yabancı sınırı yoktu değil mi bu sezon? olsun adam kaç senedir galatasaray'da. evladı sayılır artık camianın. maaşına zam şart.

    sonra selçuk var. üzgündü geçen sene bir dönem. pek iyi oynayamadı. çok gittiler üstüne. afedersiniz küfür falan ediyorlardı tribünlerden. üzüldü çocuk. lan kimse de çıkıp demedi ki "bu adamın maaşına da zam yapalım, belki ondan üzgündür." diye.

    adama bak lan. "keşke borcumuz olmasaydı da daha çok para verseydik." diyor. ben sizin mutluluk anlayışınıza, dünya görüşünüze, çakralarınıza sokayım.