kadran10
profili

  • michy batshuayi

    aboubakar seni top diye sektirir mk. ona vermediğimiz paranın fazlasını bu danaya veriyoruz.

  • beşiktaş

    #122731018

    tahmin ettiğim gibi yenildik. beşiktaşlı kardeşlerimi anlayamıyorum, tek galibiyette bayern münih olup tek mağlubiyette siirt köy hizmetlerispor gibi davranmanızı anlamıyorum. çok şişersen böyle patlarsın. futbol bu, son dakikaya kadar mücadeleni vereceksin. ezeli rakibinin sahasına giderken durup düşüneceksin.

    şimdi kaldı son 2 maç. rakip 2 takım da hedefsiz rahat takımlar. ikisini de kazanıp şampiyon olacağız. şampiyonluklar zor kazanılıyor, önümüzdeki hafta 1 yıllık emeğin karşılığını alacağız. ilk günkü gibi mücadele edeceğiz ve kazanacağız.

  • uğur yılmaz deniz

    acun’dan daha adamdır, daha ahlaklıdır. evliyken metresinden çocuk yapmamıştır.

  • acun ılıcalı

    yarışmadan ihraç ettiği adam kadar ahlaklı mı? evliyken kendine metres edinen, ondan çocuk yapan bir insan ahlak satıyor. diskalifiye ettiği yarışmacıdan prim yapmaya çalışacak tıynette birisi. bir daha izlemeyeceğim, ahlaksızların ahlak satmasından sıkıldım.

  • sma tip 1 hastası sofia'ya yardım kampanyası

    arkadaşlar umarım para toplanır ama aranızda inanılmaz duyarlı ve etrafına ateş saçanlar var. 20 kişi evini satsın halletsin bu işi. 20 lira verip vicdan mastürbasyonu yapmayın komik oluyor.

  • obp'nin kaldırılması gerekliliği

    türkiye derecesi yapmış, zamanında obp’si yalnızca 1 puan eksik olan biri olarak bunu savunan bundan nemalanıyordur. bu garabet yüzünden fen liseleri bitti. bu adaletsiz sistem yüzünden her köşeye özel okullar açılıyor. türkiye’de bu sistem sadece mağdur yaratır. özel okulların ortalama obp’sini koy ortaya, devlet liselerinin obp ortalamasını koy. zaten farkı anlarsın.

  • türkiye a milli futbol takımı

    herkes bu işi çok iyi biliyor beşiktaş’ta oynamış 3 forveti çağırmışmış. diagne’yi mi çağırsın geri zekalı, yoksa slimani mi? şu anda sakat olmayan ve cenk tosun’la burak yılmaz’dan iyi forvet sayın bakalım. daha iyi değil yakın sayın hatta. eldekilere göre iyi bir kadrodur. kadroya alınmayan, kayıp bir oyuncu yok.

  • diego pablo simeone

    taşaklarını tutarak geldin, götünü tutarak gidiyorsun simeone kardeş. hadi madrid’e kadar götüne buz tıkayarak git şimdi.

  • caner erkin

    tehlikeli olmayan atağı penaltı ile savuşturan oyuncu.

  • ali koç'un 50 milyon dolar hibe etmesi

    ali koç’un kendi cebinden fenerbahçe kulübüne bugünkü kurla 242,5 milyon tl vermesidir. fenerbahçe’yi batmaktan kurtaran olarak anılacaktır. kendi yapmadığı borcu, kendi harcamadığı parayı cebinden ödüyor, hakikaten inanılmaz.