flakka5
profili

  • disket kullanmış efsane nesil

    isyerindeki lazer kesim makinemiz 2005 model windows nt yuklu bir makine. yazilim yukleme ve yedekleme yapabilmemiz icin makine uzerinde disket girisinden baska bir giris yok. demem o ki ben hala disket kullaniyorum. o disketler olmasa isyeri icin ciddi problemler ortaya cikabilir.

  • kaplumbağası satılan çocuk

    benim serefsiz babam da kucukken ceza olarak cok sevdigim pinokyo bisikletimi satmisti. hem de mahalleden bir cocuga... o cocugu bisikletimle gezerken her gordugumde kuytu bi yere saklanip agliyordum. o geldi aklima...

  • breaking bad'den daha iyi olan dizi

    oz'dur tabii ki... dizilerin tanrisidir.

    baslik altinda the oz yazanlara itibar etmeyiniz. dunya tv tarihinde the oz isimli bir dizi yok.

  • kıro kızların ortak özellikleri

    zevksizlikle kirolugun karistirildigi baslik.

    senin begenmedigin, sana gore cirkin olan bir ayakkabiyi giyen insan kiro degil, olsa olsa sana gore zevksiz olur. gotunuzden element uydurmayin.

    kiroluk, hal ve hareketlerden, konusma tarzindan, dusunce yapisindan belli olur. senin, dunyanin en kulturlu, en egitimli, en modern insani dedigin kisinin giydigi o bilmemkacbin dolarlik, dunyaca unlu marka rugan ayakkabiyi, ben uste para verseler giymem mesela.

    ha, illa bir ortak ozellik yazmak gerekirse, bana gore dedikodu yapmalaridir. dedkodu yapan insan kirodur kardesim. net!!

  • mcdonald's çalışanlarından dayak yiyen kız

    sonlara dogru eline gecirdigi sandalyeyi de "oyle olmem, al biraz da bununla vur" dercesine calisana teslim eden cesur kizdir.