bir ihtimal daha mumkun13
profili

  • ali koç

    maç kaybetti diye taraftarları ayaklanmaya çağıran bu holding patronu herif, aynı ayaklanmayı koç holding'in haklarını yediği işçiler yapsa bunlar terörist deyip üzerine asker, polis salar.

    işte burjuvalar böyledir. kendileri en ufak derdinde ortalığı ayağa kaldırır ama hayatta kalma mücadelesi verenleri de işten atmakla tehdit eder, eylem yapmaya kalksa polise dövdürür.

  • cmylmz diamond elite platinum plus

    canlı gösterisinde tekne tatilini anlattığı bölümün ses kaydını ve netflix'teki halini karşılaştırırsanız, izleyenlerin neden beğenmediğini anlayabilirsiniz. resmen elbirliği ile güzelim gösteriyi mahvedip ekrana koymuşlar.

    https://voca.ro/165h0lbqmtpo

  • aym kararına saygı duymuyorum'un ingilizcesi

    i don't hear respect to the decision of the mummylaw court. fuck you all above, you fuckin muhtars.

  • her şeyi tayyip erdoğan'a bağlama hastalığı

    tayyip erdoğan'ın herşeyi kendine bağlama hastalığının yanında bir hiçtir. kaç çocuk doğuracağına kadar fikir beyan eden, fırsatını bulduğunda milletin cebinden sigara paketini alan, kendisine sorulmadan ihale verilmeyen bir adamdan bahsediyoruz. elinden gelse meclisi, bakanlar kurulunu, vekilleri aradan kaldırıp tüm vatandaşları kendisine bağlamak isteyen bir güç bağımlısından bahsediyoruz. hastalıksa aha budur hastalık, sizin yaptığınız ücret karşılığı iktidar götü yalamak.

  • selahattin demirtaş

    düşünebiliyor musunuz adam rusya'ya gitmiş. bööyle göstere göstere, cümle aleme duyura duyura vatan hainliği yapmak için gitmiş. biz de yeşil pantolonlarımızı giydik, boynumuzda fular, cihangir'de bi cafede şarabımızı yudumluyor, aynı anda da kendisini alkışlıyoruz. çünkü paramız bok, sırtımız rahat, hobi olsun diye vatan hainliği yapıyoruz. bir nevi extreme spor gibi düşünün bunu. tehlikeli işlere bulaşmaktan zevk alıyoruz bebeyim. ama başımıza bir şey gelmeyeceğini de bildiğimiz için içimiz de rahat. rahat yerde solculuk yapıyoruz yani. sonra da akşamları bara gidip kızlara hava basıyoruz şöyle yaptık böyle ettik diye ve hoop yatağa geçiyoruz. hayatımız gördüğünüz gibi bundan ibaret gençler; gündüz cafe, akşam bar, grup seksten arta kalan vakitlerde de vatan hainliği.

  • dilek doğan

    gece vakti yüreğime taş gibi oturan kız. ailenle evde uyuyorsun, eve polis dalıyor, seni vuruyor. önce çatışmada öldü diyorlar, sonra olmayınca abisi vurdu diyorlar. olaya haber yasağı getiriyorlar. günlerce yoğun bakımda can çekişiyor ve ölüyorsun. cenazeni de polis kaçırıyor. sonra karşına geçip gülüyorlar.

    kahraman polismiş, yüce devletmiş, önce türkiye'ymiş falanmış filanmış. batın ulan batın, yerin dibine batın. çektirdiğiniz acının daha fazlasını çekmeden ölmeyin. çoluğunuz çocuğunuz bile utansın sizden katil sürüleri.

  • 1 kasım 2015 hdp seçim klibi

    klibi izledim ve bu sayede hdp'nin
    elinde aşiti yazan kürt kadını göstererek ırkçı,
    kadın erkek eşit ve yan yana lafıyla cinsiyetçi, yobaz,
    inadına konuşmayı savunmasıyla terör yanlısı,
    horon halay saz lafıyla ayrıştırıcı,
    çok renkli vurgusuyla bölücü,
    inadına dere, inadına ağaç ısrarıyla rantçı ve kapitalist,
    iş, aş ve özgürlük demesiyle de faşist bir parti olduğunu anlamış bulunuyorum.

    çünkü yıllardır tek millet, tek dil, mozaik değil mermer zırvalarını savunmaktan başka hiç bir şey yapmayan, en büyük motivasyon kaynağı kendine düşman yaratıp ölüsünü yerlerde sürüklemek olan bir geri zekalıyım.

  • c.başkanı gurur duysun kardeşi kardeşe kırdırıyor

    savaştan canı yanmayan keyfi yerindeler tarafından aptalca olarak nitelendirilen açıklama. çatışmalar son bulsun diyen vatan haini, barış diyenler pembe götlü cihangir solcusu, evladını yitirmiş baba aptal, bir tek sen akıllısın di mi beynini siktiğim.

  • viskisini yudumlayıp hdp'ye oy veren şerefsizler

    aynı cümlede hem "halkı aşağılayan" deyip sonra da oy veren halka şerefsiz diyen bir faşistin beyanı. olan oldu artık devlet emmi, geçeceksin bu işleri. ona bakarsan millet de mhp'ye oy verdiğini sanıyordu ama akp'ye oy vermekten beter oldu hepsi senin kuyrukçuluğun sayesinde.

  • yüzde 13 oy oranına gelemezsek başarılı değiliz

    ulan şu başlığın ilk entrylerini okudum da aboov. ya arkadaş neye güveniyorsunuz da bu kadar iddialı laflar edebiliyorsunuz anlamak mümkün değil. adam 13 altı başarısızlıktır, baraj altı kalırsak istifa ederim demiş. hedefini de tutturmuş, demek ki bir bildiği varmış. ama ondaki özgüven bile şu sözlükteki goygoycularda yok ha.

    bu arada başlığı açan eleman ortadan kaybolmuş, üstelik günde 1 milyon capsin alındığı bir çağda yapmış bunu. kaçma lan gel buraya: http://imgim.com/untitled5.png

  • bilal erdoğan'ın hdp'yi sert biçimde eleştirmesi

    bu adam yüzünden, bu adamın babası yüzünden, bu adamın etrafındaki bir grup sığır yüzünden, normalde pazarları 12 de kalkıp, üstüne 1 saat yatak keyfi yapan ben, sabahın köründe kalkıp, oy kullanacağım binanın sorumlusu olup, oy araklamasınlar, mükerrer oy kullanmasınlar diye bütün gün gelenin geçenin tipine bakacağım lan. bildiğin bilal yüzünden haa, şu anlamadım bıbıcım diyen vasıfsız yüzünden. niyetim iyi, hedefim büyük. babanı başkan seni de şehzade yaptırmayacağım ulan.

    not: hala oy ve ötesi gönüllüsü olabilirsiniz. sonraki pazar 4'e kadar çıkmazsınız yataktan olur biter.

    ve ayrıca (bkz: minik gülce için yardım kampanyası)

  • barış türkiye

  • 5 haziran 2015 hdp diyarbakır mitingindeki patlama

    seni başkan yaptırmayacağız ulan. değil bomba, miting meydanına göktaşı da attırsan başkan yaptırmayacağız. oda oda dolaş dur sarayında birkaç yıl daha. sarayını da alacağız elinden.

    elbet bir gün gideceksiniz o koltuklarınızdan.