darklordwx5
profili

  • lionel messi

    futbolun bu adama hicbir borcu yoktur. copa americayi kazandi yeter ona. 2014te finale cikti ve kaybettiler. futbol daha ne yapabilir. hakkı mi yendi? hem milli takimda hem de oynadigi takimlarda her zaman ronaldodan daha iyi kadrolarla oynadi. ronaldo premier lig, serie a gibi sert ve zorlu liglerde oynayip damga vururken messi la ligadan sonra ligue 1e gitmeye cesaret edebildi. futbol romantizmi bir yere kadar. alabiliyorsa alsın dünya kupasini ama futbol ona borclu degil.

  • yazarların favori f1 pilotları

    ricciardo

    yetenekli mi? evet.
    sempatik mi? evet.
    fair play mi? sonuna kadar.
    takımıyla iletişimi iyi mi? harika.
    bu spordan zevk alıyor mu? sonuna kadar.
    griddeki en iyi 5 pilottan biri mi? kesinlikle.

    aktif 20 pilottan 19unun büyük küçük bir kötü özelliği sayılıyor bu sözlükte.
    verstappen itici
    hamilton aglak
    bottas memur
    stroll zengin pic
    vettel bitmiş
    perez meksika karteli
    liste uzar gider.

    ama ricciardo herkesin sevgisini kazanan nadir pilotlardan.

  • eljif elmas

    juventus maçında 74. dakikada oyuna giren ve oyuna girdikten 6 dakika sonra napoli 3-3lük beraberliği yakaladığı halde takımı batırdığı iddia edilen futbolcu. kolubaily kendi kalesine jeneriklik bir gol atmasa napoli 3-0dan 3-3lük bir skorla ayrılacaktı. ancelotti 3-2 geride olduğu maçta kurtarıcı olarak oyuna eljifi alacak kadar güveniyor ama 16 milyon euro’nun acısını çıkaramayanlar bu başlıkta ağlıyor. bu arada eljif oyunda değilken juventus 3-0 yapmıştı. eljifin takımı batırması için önce takımın çok güzel performans göstermesi gerekir.

    hadi canım falcaonuz da geldi gidin şu başlıktan artık.

  • yurtdışında yaşayıp ekşi sözlükte takılan insan

    malum almanya gündemi çok sıkıcı. dert yok tasa yok. işleri güçleri bugün hangi teknolojik gelişmeye yatırım yapsak, merkel hasta mı, vegan beslenme nasıl arttırılabilir gibi sıkıcı konular olduğu için insan bir süre sonra aksiyon arıyor. hop ekşi sözlüğe bir giriyorum tecavüzler, tacizler, falcao geldi biz sizi şöyle sikicez şikebahçe, 15 haziran 2009 nescafe 3ü1 arada rezaleti derken aksiyon oluyor. dertsiz başıma dert alıp sinir stres oluyorum. can sıkıntısından norm ender başlığına girip dalga geçiyorum. ergenler mesaj kutuma doluşup mal mal yorum yapıyor.

  • 2 temmuz 2018 brezilya meksika maçı

    kim kazanırsa kazansın dünya kupasının güzelliğine gölge düşürmeyecektir. dünya kupası sadece güçlü takımlar kazanınca güzel değildir. hakeden kazandığı için güzeldir. sadece güçlü takımları tutanlar futbolseverim diye ortada dolaşmasın bir zahmet.

    neymiş bütün favori takımlar eleniyormuş o yüzden bok gibi turnuvaymış. sanki favori takımlar mükemmel oynuyor da hakem hatalarıyla eleniyorlar. asıl kötü turnuva berbat bir arjantin'in rezil oynayan almanya'nın futbol katili ispanya'nın final görmesi olurdu.