zuruni11
profili

  • pandora bileklik çılgınlığı

    sevmediğiniz bir arkadaşınız varsa onun eşine veya kız arkadaşına bir tane charm bileklik hediye edin. ondan sonra o bilekliği doldurmak için harcayacağı parayı ve zamanı uzaktan seyrederek çayınızı için.

  • 23 ekim 2023 mersin'de vurulan intern

    "gözünü kırpmadan birisinin kafasını dağıtırmısın" deseler vereceğim cevap "evet" olur. birisi kızıma ateş edecek ve sakat bırakacak. sonra 3-5 yıl sigara çay içerek kapalı bir yerde vakit geçirip çıkacak. hayatına kaldığı yerden devam edecek. ben ettirmem şahsen.

  • dövülerek öldürülen toprak bebek

    gavur dedikleri, çöküyor dedikleri almanya'dan bir video izledim. hastanenin bir yerinde bebek bırakmak için özel bir bölüm var. gözlerden uzak bir şekilde camı açıp çoçuğu bırakıyorsun. istersen bilgi notu yazıyorsun ama çocuk belli yaşa gelene kadar paylaşılmıyor bu bilgi. camı kapatıp gittiğinde ilgili kişiye uyarı gidiyor ve çocuğu alıyor. kimsenin bırakanı gördüğü yok.dışardan bakınca çok vahşi bir işlem gibi duruyor fakat çocukların hayat hakkı elinden alınmıyor en azından.

  • 21 ocak 2023 ezhel açıklaması

    uyuşturucu güzellemesi yapan keko rapçiler kanaat önderi olmuş açıklama yapıyor. ülkenin seviyesi dip yaptı daha aşağısını düşünemiyorum.

  • ibb'nin şarkıcı edis'e 500 bin tl ödemesi

    istisnasız tüm belediyelerin şarkıcılara konser düzenletmesi yasaklanmalı. şarkıcı türkücü besleyeceklerine doğru düzgün yol yapsın kaldırım yapsınlar.yıllardır akp belediyesinin olduğu şehirde musluk suyu kokudan içilmiyor. belediye ilahi grubu organizasyonu yapıyor. kafa aynı kafa.
    ekleme: belediyeler altyapı sorununu çözsün, toplu ulaşımı çözsün , insanca yaşanabilecek şehirler planlasın sonra istediği kadar konser organizasyonu yapsın lafım yok ama bir yağmur sonrası şehri lağım suyu basıyorsa öncelik şarkı türkü organizasyonu değildir. adamlar hala yandaşa gideceğine edise gitsin diye savunuyor. pop konseri vermek ne zaman kültür sanat faaliyeti oldu? chp trollerinin akp trollerinden farkı olmadığını anlıyoruz bu sayede.

  • 17 mart 2022 rusya'nın bosna'yı tehdit etmesi

    sırplar varken rusya'nın asker indirmesine gerek yok. ruslar kemiklerini verince sırplar kuduz köpek gibi saldırır.

  • 4 eylül 2021 ulaştırma bakanının tweeti

    biz islamcı ergenlik dönemimizde chp' ye laf atmak için kullanırdık böyle lafları. biz büyüdük olgunlaştık ama bazılarında hala bir değişiklik yok. sizde gerçekten büyük şeyler yapın sizinde heykelinizi biz dikelim. ama özel şirketlere bilmem kaç yıl garanti ücret ile yaptırdığınız köprünün ayakları ile hava atmak daha kolay geliyor tabi.

  • 8 ekim 2020 özgür demirtaş'ın attığı atom bombası

    birisi ikinci el araç diğeri 0 kilometre araç . böyle bir örnek vermek yakışmamış.

  • konut kredisi faiz oranının 1.05'e artırılması

    kredi düşünce müteahhit öpüyor, kredi yükselince banka öpüyor. her halukarda ruj izi vatandaşın yanağında kalıyor.ancak bu kadar edepli izah edebildim vatandaşa giren çıkanı.

  • 19 temmuz 2018 hdp terörist cenazesi açıklaması

    bebek katillerine yakışır bir açıklama olmuş

  • ağrı'da kaybolan 3 yaşındaki kız çocuğu

    eğer aileden birisi yapmadı ise bulunma ihtimali var. aileden ise hele de aşiret ise üzeri kapatılır. ağrı 'da rehber öğretmen olarak çalışan arkadaşım bir çocuk ile görüşmesinde amcaların tacizini ortaya çıkarır. aileye haber verir. aile "biz büyük bir aşiretiz olmaz öyle şey" diye durumu örtmeye çalışır. bizimki arkasında durur yaptığı işin ve tehditler başlar. en son ölüm tehdidi alınca olayı emniyete bildirdi. ve milli eğitimdeki görevinden istifa edip memleketine kaçtı. şu an başka bir işle iştigal ediyor öğretmenlik yapmıyor. öyle karanlık işte bu ülke.