en dandik nick8
profili

  • ahmet nur çebi

    pandemi döneminde kendi sahasında seyircili oynayıp deplasmanda seyircisiz oynayarak avantaj sağlamış ancak adalete vurgu yapmamış başkan. işine nasıl gelirse işte. pek ciddiye alan yok zaten.

  • efendi erkeklerin çok sıkıcı olması

    ilgi alaninda değilsinizdir. efendi erkek düşünür. bilimle ilgilenir, sanatla ilgilenir, yeni şeyler okur. bunları paylaşacak insan arar ama çok çok zor bulur. kadınlar genellikle bu konulara önem vermez.

    efendi erkeği sıkıcı bulan bacılarımız için; asiye'nin evine aldığı perde, asuman'in kocasının hediyesi, sınıf öğretmeninin bindiği araba daha önemlidir. bu hanım kızımıza sen daha iyisini hakediyorsun haklısın onlar senin bokunu yesin diyen erkek lazımdır. krediler çekilir storyler atılır. otellere gidilir arabalar alınır. ondan borç al, buna birsey kakala derken tencere yuvarlanır kapağını bulur.

  • interstellar

    sözlüğe bir tane bile bilimle ilgili entry girmeyenlerin, bu filmdeki bilgiler yanlış o yüzden herkes beğenmiş diye eleştirdiği film. kardeşim futbol başlıklarına, nude avına gidin. buralar ağır gelir.

    edit: yesiller yaninca mecbur editliyorum. filmi beğenmedim diyene saygı duyarım. filmdeki bilgiler yanlış, seviye ortaokul diyene lafımı söylerim. hiç bilimsel entry girmeyen böyle konularda yazmasın demek istemedim. madem bilgiler yanlış doğrusunu yazacaksın ki bizde kafa patlatalim.

  • 100 tl'nin şakkadanak bitmesi

    100 lira bitti mi şakkadanak atm'den 100 lira daha çekeceksin. dış güçler şaşıracak. sonra şakkadanak 100 tl daha çekeceksin. karşıdaki adam bunda 100'lük bitmez diyecek ve hemen indirimlere başlayacak. vallahi benim hoşuma gitti bu yöntem. bu mümkün olabilir mi sizce.

    tanım: katıldığım tespit.

  • aşık olduğunu anlamak

    bir başkası erik gibi kütürdettiği zaman. o yüzden erken anlamaya çalışın.

  • kadınların orgazm anında fotoğrafları

    22 numaradaki abla türk galiba. tam olmamış sanki.

  • 22 haziran 2018 nijerya izlanda maçı

    nijerya'lilar buldular manken gibi oglanlari yaldir yaldir sapliyorlar.

  • dünya kupası denince akla gelenler

    98 dünya kupasındaki güzellikler. michael oven'ın arjantin'e 17 yaşında attığı gol. ortega'li batistuta'lı arjantin milli takımı. fransa'nin patrick viera'si ve daha neler neler. anlat anlat bitmez.