mavi yakali milyoner9
profili

  • öpüşmek için sıraya giren gençler

    en sondaki genç, meriç nedirin tam olarak tanımı iyi izleyin. amk hamsi tiplisi, penguen gibi geldi resmen öpücük var denince
    -neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorsun melis? hımm, tamam o zaman.
    -saldırır kızı öpücem diye (en uzun o yapıştı)
    + kızın arkadaşı: ’gardaş bırak artık aq’

    dejenere gençler içermektedir aynı zamanda.

  • polonya'nın en yüksek dağında gezinen kedi

    "kimse kedinin neden ve nasıl dağın zirvesine tırmandığını anlayamadı."

    lan o kedi, asıl senin ne işin var dağ başında.
    harbi manyak lan millet.

  • test uçuşu yapılan f-35'i türkiye'ye kaçırmak

    aklıma gelen dahiyane fikir.

    biliyorsunuz 2 türk pilotumuz geçtiğimiz günlerde amerika'nın texas eyaletinde bulunan benim de çok sevdigim forth-worth şehrinde f-35 leri test etti. (forth worth'a gidip bi steak yemenizi öneririm)
    f 35 ler single action uçaklardır, yani kokpit tek kişiliktir. öncelikle amaç 2 uçak kaçırmak olacaktır. çünkü elimizde 2 pilot var.
    yapılması gereken, pilotlarımızın orada ki supervisor commanderı ikna edip "biz aynı anda uçuş yapmak istiyoruz" demesidir. tabi ingilizce.
    tabi bu iş o kadar kolay değil, bazı farklı sorunlar var fakat hepsine de bir çözüm var;
    ılk sorun yakıt, eğitim uçuşlarında uçakların deposu fullenmez. yakıtı fullemek lazım
    çözüm
    kalkış yapılmadan önce, yer görevlisi kadın arkadaşlardan birini önceden ayartıp sevgili olmaları, ve kalkış gününden önceki gece yatakta hanımefendi ile sevişirken, "shareiee, could you please fill up my jet to high level for the tomorrow flight ;)" diyip hem sex şakası yapmış olur hem de işini görmüş olur. hatun o anın etkisiyle kesinlikle bunu yapacaktır. kızın ismi farklılık gösterebilir.
    her şey hazır, iki pilotumuzda jet hızıyla kalkışını yaptı, depolar full.
    şimdi önemli olan pilotların birbirine çok yakın uçması. sebebini ileride anlatacağım. ama öncesinde bir sorunumuz daha var, yeniden yakıt ikmali gerekecek.
    çözüm;
    nispeten daha basit bir çözümü var bunun. mit thy ile anlaşacak ve new york istanbul seferi yapacak olan bir boeingi havada ikmal yapabilecek şekilde revize edecek. ve pilotlar askeri pilotlar ile yer değiştirecek. önemli olan nokta uçakta birden fazla ülkenin vatandaşı olması (tercihen rusya çin ve avrupa).
    sizin de yavaştan anladığınız üzere f35 lerimiz ve thy nin uçağı atlantik okyanusu'nda buluşup yakıt ikmali yapacak.
    tabi başka bir sorunumuz var, amerikan predatör uçakları bizim pilotlar belirlenen hava sahasının dışına çıkınca kovalamaya başlayacak, şimdi önemli olan noktaya bizimkilerin birbirine yakın uçmasına dönelim.
    bildiğiniz gibi havadan havaya füzeler genelde ısı güdümlüdür, predatörler bizimkilere nişan alıp atış yaptığında füze egzozdan çıkan ısıyı takip edecek. fakat bizimkilerin egzozları yakın uçtuğundan tek uçakmış gibi algılayacak füze.
    ayrıca onların füzesi varsa bizim de allah'ımız var.
    yine bildiğimiz gibi f35 ler üstün teknojilerle dolu, kendi füze savunma sistemi olduğu gibi biz yine de işimizi şansa bırakmayacagız ve füzeyi farkettikten sonra "v" biçiminde birbirmizden farklı bir yöne uçup füzeyi yanıltacağız. bu işlemi birkaç kez tekrarlamak yeterli. predatör uçakların bi süre sonra yakıtı bitecek, ve onların yakıt ikmal uçağı kalkana kadar biz çoktan okyanus da "globally yours" ile buluşacak ve ikmalimizi gerçekleştirip, rusya hava sahasına yöneleceğiz. 2 f35, bir boeing rusyaya doğru emin adımlarla gidiyoruz fakat bir sorunumuz daha var. hesaplarıma göre 20 dakika içerisinde predatörler bizi yeniden yakalayacak ve bu sefer thy'nin de kaçması gerek fakat bu mümkün değil.
    çözüm:
    daha önceden belirttiğimiz gibi uçakta önemli ülkelerin vatandaşları olduğundan amerika karar almakta zorlanacak, ve bu sırada müttefikimiz rusya, uçağın içinde önemli adamlarının olduğunu amerika'ya söyleyip onların karar almasını zorlaştıracak ve vakit kazanacağız.
    peki neden rusya'ya gidiyoruz?
    cevap:
    çünkü s 400 ler türkiye'ye daha gelmedi. peşimizde ki avcı uçaklardan kurtulmamız için göz dağı verecek savunma sistemimiz yok.
    bu karışıklık içinde rusya'ya girdik, peşimizde ki uçaklar savunma sisteminden korktu ve takibi bıraktı ve üretiminde katkıda bulunduğumuz f35 ler artık himayemize geçmeye hazır.
    iş işten geçtikten sonra, amerika dünya'ya rezil olmamak için konuyu gündeme getirmez olay da böylece kapanır.
    tebrikler pilot arkadaşlar.
    genel kurmaydan tek ricam uçaklardan birinin adı "mavi" diğeri de "redder" olsun.

    edit: planım çok mükemmel olduğundan öneri editi yapmayacak idim fakat biri demiş ki: "pilotların ingilizce bilmesi burada ki kritik nokta". ya slk ingilizce bilmeyen adam f 35 i nasıl kaldırsın? bu sorunda çözüldü.
    edit 2: üsse dön tuşu ne yahu? saçmalamayın. gördük 15 temmuz da üsse dönü. öyle bir tuş yok, golden retriever mı çağırıyorsun gel diyince gelecek.. savaş uçagı lan bu.
    edit 3: arkadaşlar rusya ile zaten önceden anlaştık. bir diğer konu, predatörler bizi yakalıyor çünkü thy nin boeing ine escort ederek gitmemiz lazım yavaşız biraz.
    edit 4: neden pegasus ile anlaşılmadı denmiş, su vermeyen adam uçağını revize ettirir mi siz de allah aşkına..

    velhasılı el kelam: evet, plan henüz alpha sürüm. geliştirilebilir, değinmediğim diğer detaylar da irdelenip çözüm üretilebilir. bana göre en kritik nokta rusya'nın takınacağı tutum. onu da devlet erkanı halletsin plz. bazı ufak nüansları daha sonra plana belki eklerim. 3 tane sivil uçak amerikan'ın dört bir tarafına terör saldırısı düzenleyebiliyor da, bu mu imkansız? hadi canım sizde*

  • çirkin kadınlara tavsiyeler

    ne kadar vicdansız ergen dolu lan burası, hadi siktir git bana meriç falan de lakin yazılan yorumları hayretler içerisinde okuyorum. yok atsın kendini yok götünü aç belki bakarım bilmem ne?
    kimsiniz ulan siz, hayatsız piç kuruları sosyal hayatında pısırığın biri gelmiş anonimliğinin arkasına saklanarak insanların fiziksel özelliğini eleştiriyor burda.
    lan bu başlığa bi kadın giriyorsa belli ki takıntıları var, üstüne yazdığın sikik şeyleri okuyup beyin kimyasını bozacak belki depresyondan, yazık lan harbi hayatınız am göt çüküm etrafında dönüyor.

  • rte'nin abd bakanlarına yaptırım talimatı

    reis dur yapma vallahi vizen yanacak mk...

  • 26 temmuz 2018 izmir depremi

    (bkz: durun bi deprem bitsin mk)

  • iş görüşmesinde let's continue in english denen an

    ingilizcesi iyi olan birinin strese girmeyeceği andır çünkü genelde karşınızda ki insan tam bi loser ingilizce seviyesine sahip oluyor, heycanlanacak bi durum yok 2 spesifik kelime söyle bas geç.

  • muharrem tavuk çiftliği aç meral bulaşık yıka

    (bkz: frankenstein diriliyor)

    ne kadar cahil de olsa, meral hanım demiş lan hoşuma gitti. aslında dalga geçmek yerine bu insanlar neden bu kadar bağlı bunun muhakemesinin iyi yapılması gerek.

  • öğretmenlerin yılda 577.5 saat çalışması

    yahu, öğretmen değilim, bir gramda umurumda değil, ağlama git sen de ol o zaman mk?
    astronotlar senede 110 saat aktif görev alıyor, milyonları kazanıyor. siktir git nasa ya mesela gavat.