career a10
profili

  • marketlerde gıda dışı ürün satışının yasaklanması

    memlekete matbaa neden geç gelmiş şimdi daha net anlaşılıyor. şimdiki küçük esnaf muhabbeti, o zamanki hattat muhabbeti.

    yahu zamanın ruhu bazı sektörlerdeki küçük esnafın batmasını gerektiriyorsa batacak. eğer bir el becerisi yoksa, al sat yaparak müşteri kazıklamaya çalışan adamı iteklemeye çalışmanın ne gereği var?

  • hint ordusunun dosta güven düşmana korku salması

    "çakallarla dans filminde kürt böreği yiyen hikmet" değil mi lan bu?

  • beyaz yakalıyım hissi veren gıdalar

    kinoalı granola
    muffin
    badem sütlü puding
    chia tohumlu smoothie

    bunları yiyenlerin en fazla iki nesil üstü soba külü temizliyordu aq.

  • hayatta bir kez olsun yapmak istenilen meslek

    `babadan kalan reklam şirketini yöneten kaslı genç ceo`luk mesleğini bir gün olsun yapmak isterdim. orada kesin işini iyi yapan ancak saf ve çekingen bi kız falan da olur.

  • mehmet ali çelebi

    sayfalarca övülüp, sırf chp'den ayrıldı diye kötülenmeye başlanılan milletvekili. asker kökenli olduğu için chp'nin giderek hdplileşmesini içine sindirememiş, kaftancıoğlu hakkında yazdıklarından bu anlaşılıyor.

  • geceye bir karşı cinse teklif cümlesi bırak

    (bkz: merhaba bora ben)

    gerisi zaten gelir.

  • kalp kırmadan ter kokuyorsun deme yolları

    olmayan yollardır. neler denemedim ki! hatırladıklarımdan bir kısmı;

    "ya abi bak arada ter kokabilirim, haberdar et rezil olmayalım millete, tamam mı?"

    "burası baya havasız hacım, havada bi ağırlık var, ben havalandırayım, sen sonra kapatırsın"

    "üstad bak bol bol su içmek lazım, ben ne zaman su içmeyi unutsam hemen ter kokmaya başlıyorum aq, hem böbrekler için de baya faydalı, allah muhafaza"

    "ulan .... isimli deodoranttan aldım, pek bi işe yaramıyor sanırım. her gün, en az gün aşırı duşa giriyorum ama yine de işe yaramadı, sen ne kullanıyorsun?"

    "ya bu yeni gelen stajyer var ya, aq keçi mi kemirmiş, üstüne mi sıçmış bilmiyorum, çok pis ter kokuyor. yahu insan hiç kendinin farkında olmaz mı bilader, kocaman insansın, haksız mıyım? uyarsam mı bebeyi?"

    ve evet, hiç birinden anlamadı. sonra da usulünce, kibar bir şekilde, hastalığının da olup olmadığını sorarak ter koktuğunu söyledim. sonuçta benimle küstü ve bir daha da kokmadı......diyemeyeceğim, çünkü benimle küstü ve olanca keskinliğiyle kokmaya devam etti, ediyor. andaval herif!

  • cem özdemir'in erdoğan'la selamlaşması

    bakışlarından anlaşıldığı üzere, cem'in kafa selamına karşılık reis'in içinden "kafasını siktiğimin salla başı, devam et, bekleme yapma" dediği selamlaşmadır.

  • bir insanla ilişiği kesmek için yeter sebepler

    belirli bir tarihte ödemek üzere borç aldıktan sonra o tarih geldiğinde ve o tarihten günler-haftalar geçtiğinde borcu ile ilgili hiçbir şey söylememesi, hatırlatınca bozulması, bozulmasına rağmen ödememesi, tekrar isteyince hesap no istemesi, hesap no gönderince yine günlerce sesinin çıkmaması, tekrar hatırlatınca trip atarak üste çıkmaya çalışması.

    bu insanlarla direkt olarak ilişinizi kesmeyin, önce dövün, ardından kesersiniz.

  • 80 kiloluk kızın ben seçilmem seçerim demesi

    "ben seçilmem" derken "erkekler tarafından fazla beğenilmem" ,

    "seçerim" derken de "yemeğin iyisini, güzelini ben seçerim" demek istemiştir.