hepdedingelmedim6
profili

  • mauro icardi

    futbol ile kafayı yiyenlerin ortak paydası. adamın entrylerine bakıyorsun, siyaset, ekonomi, savaş vs.. bayağı bayağı da yazmış, bilgi birikimli birisi diyorsun. sonra geliyor buraya, wanda'ya çakmaya benzemez bayern adamı siker falan yazıyor. diğer bilgili adam buna içerliyor, tuttuğun takımın kuşu götüne girsin falan diyor. deli misiniz siz? icardi, aboubakar, dzeko bu adamlar aynı yolun yolcusu, ligimizde oynuyorlar da izliyoruz keyifle. bu iş keyif işi ve bu kafa ile keyif alamazsınız, eksik yaşarsınız, zevkle izleyenleri hiç anlayamazsınız. bu adamların herhangi biri jeneriklik gol atınca ilk aklına gelen rakip takımın golcüsü ise ara ver sen bu spora, şirazen kaymış demektir.
    t: ligimize tat veren baharatlardan bir tanesi.

  • cristiano ronaldo

    şu halimle 100 bin liraya giyerim o kostümü ama milyar dolarlık servetim varken 50 milyon dolara bile elimde kılıçla çöl bedevisi gibi poz vermem.

  • yeni çamoluk otomotiv

    eski çamoluk otomotiv'in neden battığı belli oldu.

  • hakkaniyetli emeklilik yaşı

    kim kaç yaşında emekli olmak istiyorsa olsun, ona göre de maaş bağlansın. ben 6 ay çalıştım emekli olacağım diyen 21 yaşındaki gencin aylık emekli maaşı 1.5 tl olsun, kendi bilir.

  • muharrem ince'nin şark hizmetinden kaçması

    şunun bile belgesi varken bir diplomanın örneğinin olmaması çok enteresan.

  • 28 haziran olarak duyurup erdoğan'ı kandırdık

    ulan biz de 24 haziran diye şaka yaptık derlerse cümbüşe bak.