pisgarga2
profili

  • eski eşi tarafından hayatı zindan olan kadın

    edit4

    bu entry de mesele mağdur kişinin ablam olması değil, zor durumda olan ve hukukun koruyamadığı çocuklu bir kadındır. dikkatinizi çekerim

    edit3
    arkadaşlar benim derdim sizi tartışmaya sokmak değil. ben ailemden biri ölmeden hukukun adaletin işlemisini istiyorum. bu entry gerekli kişilere ulaşır belki biz bu beladan kurtuluruz. eğer detaylı içeriği olan olaylar istiyorsanız müge anlı izleyin.
    ek olarak girdi yapan ve bizi suça teşvik eden yazarlar bence bi kendilerini gözden geçirsinler. şahsı dövmemizi deşmemizi veya öldürmemizi tavsiye eden yazarlar da potansiyel suçlu izlenimi veriyor çünkü benim gözümde.
    ben pasif veya korkak değilim. sadece şiddet dışında çözüme ihtiyacımız var.

    edit 2.
    ben sanırım bu başlığı açtığına pişman oluyorum. bizim bu kadar yargılanacağımızı, köylü denileceğini salak denileceğini tahmin etmemiştim. inanılmaz insanlar var bu ülkede.
    illa size ne kadar akıllı olduğumuzdan, fakir olmadığımızdan, eğitimsiz olmadığınızdan mı bahsedeceğim. ne saçma iş bunlara göre bir kamuoyu baskısı mı yaratılıyor gerçekten. biz salak insanlar olsaydık bu adamla kavga eder işi kolayca çözüme kavuştururduk arkadaşlar. farkındaysanız ben dahil ailedeki hiçbir erkek kavgaya girişmiyor. sadece buradan anlaşılmıyor mu nasıl bir aile olduğumuz. gecenin bir yarısı girilen entrylere kalbim hoplayarak okuyorum.

    edit1. sorulara cevap vereceğim. ve bazı entrylere kaba şekilde konuşacağım.

    +şahısa 6 ay tekrarlanan suçtan hapis cezası verildi savcılık raporu entry sonunda var. şahıs açık ceza evinde olduğu için izne çıkarılmış. biz de böyle bir şey olduğunu bilmiyorduk. hapisten izne çıkmak ne demek allah aşkına bu ne biçim sistem.

    +öncelikle burada ailemizin ve ablamın bir kabahati yok. ablamı suçlayanlar var. arkadaş bu kız nereden bilsin, kim gerçekten her tercihini iyi yapıyor. bu mu şuanda konu allah aşkına ya. ne saçmalıyorsunuz siz.

    +birisi neden evlenmiş demiş. kendisini apaçık böyle gösterse tabi ki de evlenmezdi. öldürülen dayak yiyen bu kadar insan sizce hatalı evlilik yaptığını biliyor muydu ilk başta böyle olsa evlenir miydi ablam ne biçim soru bu. bu adam bize gayet tatlı sevecendi. sonradan ne olduysa gerçek kendiliği ortaya çıktı. ülkenin geldiği hali sadece bu başlık altında görebilirsiniz. biz ölüm tehtidi alıyoruz savcılık tutuklama kararı veriyor şahıs hapse atılıyor ama herkes ailemizi yargılama peşinde. dalga mı geçiyorsunuz siz benimle.

    +detay eksik demişsiniz tabi ki ailemizi ifşa etmemek için detay eklemiyorum. bebek evlenmeden önce olmuş diyenler var bunun hesabını yapacak kadar kötüsünüz işte. eğer öyle olsa bu içinde olduğumuz durum haklı mı olacaktı. ne biçim insansın sen.

    entry başlangıcı ;
    "
    merhaba değerli sözlük ahalisi. uzun zamandır girmek istediğim bu entryi bugün başımıza çok bela açan ablamın eski eşinin yüzüncü kez kapıyı tekmeleyerek eve gelmesi sonucunda büyük bir sinirle açıyorum.

    ailevi detayları tamamen es geçerek size kısaca hikayeyi aktaracağım.

    bir çıkmaz içerisindeyiz ve bu durumdan ne kendi yöntemlerimizle ne de hukuk yoluyla kurtulabiliyoruz.

    eski eşden "r. s" olarak bahsedeceğim.

    bu şahıs 2.5 sene evvel ablamla resmi olarak evlendi ve kısa bir zaman sonra aldatma dolayısıyla ablam ayrıldı. ablam hamileydi ve "r.s" tarafından hiçbir maddi manevi destek olmadan, alkol ve uyuşturucu bağımlılığına kapılıp sürekli birileriyle ve bizimle kavga edip ailemize karabulutları çöktürdü.

    ayrılıktan kısa bir zaman sonra bebek doğdu ve çocuğu görme bahanesiyle ablamla iletişim kurmaya ve yalvarmalara başladı.
    hepinizin bildiği türk erkek tipi tabi ki çocuğu umurunda değildi.

    gel gelelim bir gün bu adam sarhoş bir şekilde, elinde döner bıçağıyla ilk kez kapımıza dayandı. hepimize ölüm tehditleri vs yağdırırken şansımıza sokaktan geçen birisiyle dalaşa girdi ve biz bu olaydan kurtulduk.

    şimdi siz soracak olabilirsiniz sen neden dövmedin vs diye. arkadaşlar benim bir bebeğim var, işimde dükkanımda mutluyum eşimle mutluyum bu düzenimi yoksayıp birisini darp edip ceza almayı göze alamam.

    bu hukuk bu adamı 1 gün içeride tutuyorken eminim ki benim gibi hayatında hiç karakola gitmemiş birisini 3 sene hapse atar. o yüzden hepimiz 1.90 yapılı adamlar olmamıza rağmen hiçbir şey yapmıyoruz ve türk polisine güveniyoruz. şükür ki gerçekten polisimiz çok yardımcı oluyor.

    ancak hem polisler hem de biz bugün yaşadığımız olaydan dolayı kafayı yemek üzereyiz.
    bugün bu "r. s. tekrar aile evimize bir baskın yaptı.
    ablam ve çocuğu yalnızken kapıyı kırmak için tekmelemiş ve açmaya çalışmış. 2.5 yaşındaki çocuğa yaşattığı travmayı bir düşünün.

    ablam tabi ki kapıyı açmıyor kadese basıyor hemen yunus ve polis araçları geliyor." r. s" polise direniyor ve kelepçeyle araca alınıyor ancak ayaklarıyla aracın camlarını, dikiz aynasını aklınıza gelebilecek her yerini, üstelik polis arabasının kafesini kırıyor ve 3 polis karakola kadar kafesi tutarak gidiyorlar.

    bu adam 1 gece nezarette kalıp ertesi gün aynısını yapıyor.

    değerli sözlük yazarları bize allah aşkına yardımcı olun bir yol gösterin.

    bu adam aynı suçun tekrarlanmasından dolayı 6 ay hapse atıldı. açık ceza evinde 1 aydır yatıyor ve 11 günlük izne çıkarmışlar. çıktığı gün birini öldürme maksadıyla kapımıza geliyor. bu nasıl bir yargıdır bu nasıl bir sistemdir. bu adam tekrarlanan suç derken ablamın olayından değil, başka bir yerde ettiği devamlı kavgalardan dolayı hapise atılıyor. devlet hiçbir şekilde ablamı ve ailemi korumuyor. bu adam benim dükkanımı gözetliyor. parkta orda burada her yerde olabilir. bir gün annemi ablamı veya ailemizden birisini öldürecek diye ödümüz kopuyor.

    ben avukatımız ne diyorsa onun yaptığını yapıyorum. karşılaşırsak kesinlikle darp etmememiz gerektiği söyleniyor. şu duruma bakın. adamı tek yumrukta mefta edecek ben sadece ceza almamak için durmak zorunda kalıyorum.

    ancak, bu adam her şeyi yapmasına rağmen içeriye atılmıyor ıslah edilmiyor. isimleri silerek bir savcılık raporu paylaşacağım
    bu son olaylardan birisi.

    ---

    hatalı dil kullanımını yarın düzelteceğim.
    görsel

  • bir otobüs dolusu sanatçı ile yolculuk etmek

    otobüs kaza yapsa, bu ülke ne kaybeder diye düşünüyorum!

    edit. umarım davalık olmam