karanligin huzurunda9
profili

  • masterchef türkiye 2023 all-star

    esranın yerinde olsam dün akşamki değerlendirmeden sonra önlüğün cebinden bir kaşık çıkartıp şeflerinin önüne atardım. "bu ne demek" diye sorduklarında "siz bu tabak yerine bu tombalak dildonun bulamaç tatlısını birinci yaptınız ya bu harika performansınıza kaşık attım" der önlüğü çıkartır çeker giderdim.

    ülkenin her yeri a dan z ye liyakatsizlik ile adam kayırmacılık ile haksızlık ile adaletsizlik ile dolu.. günlük hayatta sabahın köründen akşamın karanlığına bunları yaşıyoruz, görüyoruz, duyuyoruz. yetmiyor akşam vakit geçirmek için izlediğimiz ismi "yemek yarışması" olan ve içerisinde şef veya şef adaylarının olduğu bir programı izliyoruz ve netice gene aynı.. ne biçim insanlarsınız lan siz ? koca koca kelli felli adamlarsınız. ünvanınız "şef" ve özellikle mehmet yalçınkaya gibi uluslararası alanda başarıları olan bir adam var aranızda. gel gör ki yemeğin y sinden anlamayan tipler olarak anılıyorsunuz ve anılacaksınız. çünkü siz adalet kavramınızı hak kavramınızı kaybetmişsiniz. yazık günah..

    oyunu kırmızıya zorla kaybettirip üstüne dokunulmazlıkta kırmızı takımın içindeki adamınız tahsini birinci yaptınız. akşamları nasıl uyuyabiliyorsunuz yemin ederim bilmiyorum.. rejide oturanlarda aynı karakterde tipler. tahsinin geri sayım bittikten sonra yaptığı yemeğe "limon" ilave ettiğini biz ekran arkasından görürken o elf gözleri göremeyen reji cemrenin tabağının ocağın üstünde olduğunu koşa koşa gelip şeflere yetiştirebiliyor ? madem bu kadar keskin gözleriniz vardı tahsini neden söylemediniz o hafta ? adam dokunulmazlığı aldı üstüne ayazı potaya gönderdi tüm bunlar yaşanırken rejiden hiç kimse koşa koşa gelip "şefümm şefümmm şöyle bir durum" var demedi. üstüne olayı ortaya çıkaran cemreye düşman oldu hem şer ittifakı hem şefler. hiçbirinizin yatacak yeri yok.

    son olarakta cinsiyetçilik üzerinden algı kasan hain domdom. seni de unutmadık.. it is a man world.. hakikatten "insanlar ne biçim insan yetiştiriyor arkadaş" cemre ne kadar doğru söylemiş. kadın olduğum için potaya gönderiliyorum bu dünya erkek dünyası. bsg artık iyice midemizi bulandırdın. sen değilde tanya potaya gönderilse bunları söyleyecek miydin ?? cevabı sen de dahil hepimiz biliyoruz..

  • 40 yaşında hiç evlenmemiş erkek

    yediği tokatlardan sonra tövbe etmiş olması muhtemeldir. bir arkadaşımdan biliyorum..

    hep derler ya erkekler aldatır erkekler yalan söyler erkekler duygusuzdur bilmem ne. bunu işte kendilerini kamufle etmek için söyler kadınlar. kendileri aldatır sonra derler ki erkek yetemiyordu bana.. yalan söylerler sonra derler ki erkek şöyleydi böyleydi ondan yalan söyledim.. dün aşkım sevgilim sensiz yaşayamam derken ertesi gün terk edip anında unutup başkasına giderler.

    bunlar genel olan şeyler illa başıma gelmiş olması gerekmiyor etrafımda benim jenerasyondan bir sürü bekar arkadaşım var. bu sebeplerden evlenmek istemiyor onlarda.

  • reis kudüs'e yürüyor

    mazot ve benzin korkunç derecede pahalandığı için yürüyerek gerçekleştirilen aktivitedir.

  • yapıkredi'nin kmh limitlerini düşürmesi

    sabah işe gelirken istoçun orada gördüğüm devasa "yine reis yeniden reis" alt yazılı dev reis posterini aklıma düşürdü nedense. böyle top gun filmi tandaslı yapmışlar üstünde pilot şeysi falan vardı kararlı bir şekilde yürür gibiydi. tabi biz ekonomiden falan anlamadığımız için bilemiyoruz bu limitlerin düşmesi nedir ne değildir ama top gun reisin 29 mayıs itibari ile benzer bir sürü yeni sürprizleri olacak gibi *

  • esad ile sil baştan yapabiliriz

    reis hep dimdik durdu diyenleri piste alalım. 40 yaşımdayım benim yaşadığım gün sayısı kadar geri vitesi 21 seneye sığdırdı muhteremler.

  • türk erkeklerinin seks yapmayı becerememesi

    anasını satayım karşı cinsten birisine "günaydın" dediğinde surat ekşitilip "üff ne diyo bu grzklı :s" tepkisi aldığın bir ülkede nasıl "uzman" sevişgen olacaksın ?

  • 8 şubat 2022 benzin ve motorin zammı iddiası

    ne kaynağa gerek var ne resmi açıklamaya. kesinlikle zam gelecektir. her ay 5-6 defa geliyor zaten amk kaynağı ne yapacaksınız açıklamayı ne yapacaksınız. 2.5 ay önce litresini 7.15 den alıyorduk bugün 14.5 den alıyoruz..

  • berat albayrak'ın yerine ekonomi bakanı önerileri

    bizim mahalle bakkalı mehmet abidir. vallahi de billahi de çok daha iyi yönetir ekonomiyi. ilk 1 ay bocalar belki ama sonrasında coşturur ortamı. hiçbir şey yapmasa çıkıp sırıta sırıta bizimle dalga geçer gibi konuşmaz en azından. adamda esnaf ciddiyeti ve esnaf ahlakı var..

  • türk halkının batmakta olduğumuzu anlayacağı an

    titanik filmindeki jack karakteri gibi okyanusun karanlık sularına gömüldükten sonra olacaktır. dolar 4 lirayı geçiyor ekmeği dolarla mı alıyoruz bize ne diyorlar. benzin 5 lirayı geçiyor biz hep 50 liralık alıyoruz diyorlar. yol yabdılar diyorlar 3 liralık yolu 13 lira gösteriyorlar diyorsun çalıyor ama çalışıyor diyorlar. 12 sene cemaate sessiz kalıyorlar öss kpss ergenekon balyoz 17-25 aralık oluyor her şey ayyuka çıkıyor sonra olayın muhatapları çıkıp kandırıldık diyor "hee bak masumlarmış" deyip aynen devam ediyorlar.

    ithalat ve ihracat üzerinden ekonomi yüzde 7 büyüdü bu sene denilince kutlama yapılıyor bu ülkede. eve et götüremiyorlar ama ekonomi çok iyi diyorlar. nasıl ümitli olacaksın bir gün batmakta olduğunu anlayabileceklerine.