uzun ve ozel9
profili

  • 0 850 484 xx xx numaralı telefon terörü

    yaklaşık bir saat önce bu orospu evlatları tarafından arandım. bir robot bişeyler sayıkladı ve 1'e basın dedi. 1'e bastım ve telefon kapandı. bunun üzerine az önce yine 0 850 484 22 06 diye bi numaradan arandım, merhabalar az önce 1'e basmanıza istinaden arıyorum, öncelikle nasılsınız diye sordu hattaki orospu çocuğu karı. ben de kötüyüm, beni aradınız ve uykumu böldünüz dedim. siz kimsiniz, aramayın beni vesaire diyecekken kapattı telefonu karşıdaki orospu evladı. şu an tekrar arıyorum o numarayı, 5 dakikadır çalıyor, "şu an temsilciler dolu, siz de 1. sıradasınız" gibi bişeyler söylüyor robot. bu orospu evlatlarından kurtulma yolu nedir bilen varsa yeşillendirsin.

    eskiden buradan arayan veya hatta çıkan insanlar da emir kulu ya, ekmek parası kazanıyor falan diye düşünüyordum ama sikerim artık böyle ekmek parasını bilader. gitsin hukuka ve ahlaka uygun şekilde para kazansınlar. ayrıca dolandırıcı olup olmadıklar veya bu işi bilerek ve isteyerek yapmadıkları da meçhul.

    edit: arkadaşlar mesajlarda arama engelleme uygulamaları öneriyorsunuz ama telefonumda yer yok maalesef...

  • mayıs 2023 seçimlerinin unutulmayan olayları

    (bkz: öndeyiz)
    (bkz: aramızda kalsın)
    (bkz: kazanıyoruz)

  • kendine bir iltifat et

    böyle malca bir başlığa ciddi ciddi entry giren herkese sırayla eksi oy verdiğin için helal olsun.

  • yazarların top 5 aktör sıralaması

    al pacino
    christian bale
    marlon brando
    rivaldo
    jim carrey

  • geri dönülmek istenen sene

    1930. ne güzel şimdiye kadar ölmüş olurdum.

  • türkçeden arapça ve farsça kelimeleri çıkartmak

    başka bir dilden etkilenmeyen dil mi var amk? hadi arapçayı farsçayı çıkardın, ingilizce, fransızca, latince, yunanca, italyanca kökenli kelimeleri ne yapacaksın? arapça ve farsça'daki bazı kelimelerin muadilleri var türkçe'de ama batı dillerinden gelen sözcüklerin bir çoğunun yok. televizyon mesela tüm dünyada televizyon amk.

  • 55 kilo erkek

    benim! doğumsal kısalığım var, boyum 125. anlayacağınız dilden söylemem gerekirse cüceyim. herkesi bir şekle, bir şablona sokmaktan usanmadınız değil mi?

  • ekşi itiraf

    misafir gelir diye eve kek almıştım, son kullanma tarihi doldu.

  • spor spikerlerinin unutulmaz sözleri

    evet.. bu arada bursa'dan gol haberi mi var ? iki iki mi ? iki iki mi ?? iki iki bursa'dan. bursa'dan gol haberi var koray sanırım. doğru mu ? değil mi ? doğru değil mi :( iki bir mi ? inanılır gibi değil böyle maç görmedim ben...