ses getiren basari3
profili

  • her şeyin ilacı olan yegane şey

    (bkz: kabullenmek)

  • bitcoin

    benim gibi 18.000 dolardan alan dostlar varsa gelin dertleşelim.

  • galatasaray'ın kadıköy'de fenerbahçe'yi yenmesi

    "iş adamı tıraş olurken bir yandan da berberiyle sohbet etmektedir. derken, kapının önünden ağır ağır geçmekte olan paspal bir çocuk görürler. berber, iş adamının kulağına fısıldar; 'bu çocuk var ya, dünyanın en aptal çocuklarından biridir! bak; dikkat et şimdi...'

    berber çocuğa seslenir: 'ali, buraya gel!'

    bunun üzerine çocuk sakince dükkâna girer ve yüzündeki aptalca sırıtmayla berberi selamlar. berber işadamının kulağına sessizce, 'bak şimdi' diye fısıldar ve bir elinde 5 liralık, diğer elinde 20 liralık bir banknot olduğu halde çocuğa sorar:

    'hangisini istiyorsan alabilirsin? '

    çocuk dalgın dalgın bir 5 liraya bir de 20 liraya bakar ve sonunda 5 liralık banknotu hızlıca çekerek berberin elinden alır.berber işadamına döner ve gülerek:

    'gördün mü? sana söylemiştim' der.

    tıraş bitince işadamı sokağa çıkar ve az ileride kendi kendine oynayan ali'yi görür. yanına giderek, neden 20 liralık değil de, 5 liralık banknotu aldığını sorar. çocuk hiç de aptalca olmayan bir sırıtmayla yanıt verir:

    'eğer 20 liralığı alırsam oyun biter!'"

    velhasıl kelam galatasaray kadıköy'de fener'i yenerse aziz başkan gider. bu başarısız başkanın gitmesi de galatasaray'ın işine gelmez.