bilgisavar6
profili

  • 0000000'dan pierce ile tek yiyen mage

    (bkz: hicbir sik anlamamak)

  • almanya'nın 304 milyar euro cari fazla vermesi

    türkiye'yi kiskanmasiyla ünlü almanya'nin 2017 yilinda 304 milyar euro cari fazla vermesidir. 2018 yilinda ilk ceyrekte otomobil sektörünün yine rekorlara imza attigini bilancolarinda görmemizle, bu sene bu rakam 350 milyar euro olarak kapanacaktir.

    tabii 3. havalimani acilmazsa. sayet bu sene havalimani acilirsa, cari acik vermesine kesin gözüyle bakiliyor. alman devlet televizyonu zdf'e konusan ekonomist göttinger: türklerin havalimanini acmasi biz almanlar icin sonun baslangicidir dedi ve ekledi, insanlar havalimani varken neden arabaya binsinler ki?

    edit: link açığı vermişim

    edit2: ayrica türkiye'nin cari acigi 28,8 artmis mugiwara ya nin #76497900 entrysinde belirttigine göre. kaynakli. anladigim kadariyla artik algi yönetimi acisindan yüzdeyle veriyorlar haberi. 300 milyar euro acik var demektense, %20 falan kim anlayacak.. yazik.

  • halkın zamlara isyan etmeme sebebi

    --- ön edit ---

    cok fazla soru gelmis, kimin tehdit ettigiyle ilgili, herkese tek tek yazamadigim icin burdan editleyebilirim.
    zeki ama calisiyor nickli, caylak oldugu halde entry girmemis olan ve yüksek ihtimal malum kesimin maasli gammaz köpegi.
    --- ön edit ---

    bir türlü anlasilamamis sebeptir. arkadas kimle konussam, bana isyan ediyor. sorma abi ya, cok fena her sey ates pahasi, sorma oglum ya dogalgazi acmaya korkuyor insan. öbürü der, abi evlencem nasil evleneyim kiralar olmus 1.200 lira en dandik semtte.

    bana ne isyan ediyorsunuz arkadasim, hükümete etsenize. 2 günde 30 kurus zam yapilmis, kimsenin eylem yaptigi yok. sigara ve alkol zaten eli kulagindadir. müstahak size.

    edit: gelen bir mesaj:
    --- spoiler ---
    hakkınızda internet yoluyla halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme suçundan şikayetçi olacağız bahsi geçen girdiniz gerekli mercilere iletilmiştir beklemede kalın.
    --- spoiler ---

    beklemedeyim. aslinda gerekli mercilere iletildiyse, direk cezaevi adi söyleyin, birligime teslim olayim. silivri uygun mudur?

  • kendini il sanan ilçeler

    o da bir sey mi? kendini ülke sanan ilce bile var.

    (bkz: bagcilar) (bkz: suriye)

  • nasa'nın dünya fotoğrafındaki sex yazısı

    (bkz: damacanaya tecavüzden dünyaya tecavüz)

    göremedigim yazi. belkide orda bir sex yazisi görebilmek icin yeterli abazanlik kriterlerini de tamamlayamamis olabilirim.

    edit: düzeltme/imla.

  • kilis'te 8 bin tl borç defterinin satın alınması

    kilis'te muhtemelen firin oldugu görülen bir esnaftan borc defterinin satin alinmasidir. fakir, fukara kimin ne borcu varsa ödenmis oluyor haliyle.
    böyle güzel insanlar oldukca, sirtimiz yere gelmez allahin izniyle.

    cok güzel hareketler bunlar