eksilikli4
profili

  • birinin sizinle ilgili yaptığı en iyi tespit

    nöbet sırasında yabancı bir ingilizce öğretmeni yapmıştı. o kadar etkilenmiştim ki sadece etkilendiğimi hatırlıyorum, tespiti unuttum.

  • sıla gençoğlu'nun yalan söyleme ihtimali

    elbette vardır ama basit bir istatistik bu olasılığın sıla için ahmet kural’ın yalan söyleme ihtimalinden çok düşük olduğunu söyler.

    sıla’nın bilinen yalan geçmişi var mı? aksine zamanında restini çekip mitinglerde boy göstermediği, bu şovda yokum dediği zamanı hatırlayın. prim kasmak isteyecek bir kadın o gün tüm diğer alkış tutan sanatçılar gibi gidip inanmadığı bir şeyi yalandan da olsa destekleyebilirdi, sert esen rüzgara tükürmezdi.

    ahmet kural mı, duyulan üç tane kadına şiddet geçmişi var, birinin de fotosu var. bu sonuncu hariç.

    yaptıklarınız, yapacaklarınızın teminatıdır.
    ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
    vb...

  • dünyanın yok oluşuna 5 dakika kala dinlenen şarkı

    (bkz: the man who sold the world)

    (bkz: boşvermişim dünyaya)

    gibi gibi şarkılar olabilir.

  • ufak tefek cinayetler

    ———alternatif 15. bölüm senaryosu in a land where there is no rtük——
    oya ve serhan yatakta uyanır. yatak cilveleşmesi izleriz. morning sex de yapıldıktan sonra oya duşa girer. serhan sürpriz kahvaltı hazırlayayım derken arzu gelir, kapıyı çalar. serhan kapıyı açar. arzu serhan’ı oya’nın evinde görünce şok olur, serhan durumu inkar etmez. arzu poğaçalarını bırakıp gider. arzu’nun ikilemini izleriz sonrasında. kendi aldatıldılışını söylemeyen merve’ye, kocasının onu oya’yla aldattığını söyleyip söylememesi konusunda vicdan muhakemesini izleriz.
    oya duştan çıkar. oo ne güzel kahvaltı hazırlamışsın der, sonra bu poğaçalar nerden geldi diye sorar. serhan arzu getirdi der. oya panik olur. aynı kavgayı ve havuz sahnesini buraya montajlayabiliriz.
    sonra arzu oya’yı arar, merve’den önce oya’yla görüşmek ister. öncelikle çocuğu olamayacak olmasına çok üzüldüğünü, ama böyle mi intikam aldığını sorar oya’ya. oya da hayır der, bu intikam değil, ben aşık oldum. arzu da tıpkı merve’nin burcu’yu saklaması gibi istemeyerek de olsa bu ilişkiyi merve’ye söyleyemez.
    pelin hastaneden çıkar, okulda yangın değil de sadece onun çocuğunu ilgilendiren bir başka vukuat olmuş olsun. örneğin, çocuk düşer, kafasını çarpar ve beyin travması geçirir. o sırada taylan okula gider, durumla ilgilenir, pelin, çocuğun uyutulmaması gereken zamanlarda çocuğun yanında olamaz. taylan da derin derin düşünür. bu kadın intihar etti madem ambulansı kim aradı, kapıyı kim açtı, bunlar planlı mıydı vs kafasında sorular oluşur. ertesi gün çocuk taburcu edildiğinde pelin makyajsız koştur koştur çocuğuna koştuğunda kendisine çok öfkeli bir taylan bulur. kendisine bilerek zarar vermiş bir anneyi ölümden dönen çocuğunun yanında olamamaktan dolayı suçlamaktadır. evde soğuk savaş döner.
    merve ve avukat arasındaki diyalog oya ile serhan’ın sevişme sahnelerinden sonra verilir, yani merve kocasının başka birine aşık olma ihtimaline bölüm başında uyanır.
    merve pelin yüzleşmesi izleriz. merve pelin’e geçmiş olsun der, hangisi için geçmiş olsun diyorsun der pelin, canıma kıymaya kalktığım için mi, oğlum ölümden döndüğü için mi? o da oğlun için der. canına kıyma kısmının numara olduğuna yönelik bir mimik vs hissedilir merve ambulansı kim aradı sahi diye sorduktan sonra.
    sonra onu bunu bırak, konuşmamız lazım der merve. serhan benden boşanmak istiyor. anlamıyorum der. ilk kez merve’yi böyle panik görürüz bir insanın yanında. birine mi aşık oldu der. pelin manidar gülümser, sen beni kocama kötülediysen de bak benim ailem yanımda, ne oldu merve, bu kez kazanamadın mı der. yine de iyilik bende kalsın, seni bu sorularla bırakmayacağım der ve merve’nin eline taylan’ın kol düğmelerinden birini bırakır. sen cevabı bulursun der. kalkıp gider. merve g.t gibi kalır afedersiniz.
    şimdilik bu kadar. iyi geceler.