scary nightmare7
profili

  • mehmet akif ersoy (gazeteci)

    arkadaşlar övüyor muyuz, gömüyor muyuz bir karar verin. bir gün övüyorsunuz ertesi gün linç ediyorsunuz kafam karıştı.*

    insanları siyah ya da beyaz diye ayırmaktan vazgeçmemiz gerekiyor hayatta farklı renkler de vardır. mehmet akif, gazeteciliğini bir tarafa bırakırsak vicdanlı bir insan. kendisini izlerken hiçbir zaman kötü bir insanı izliyormuşum hissine kapılmadım. bu adam afganistan'a da gitti. halk tv'ye bağlanıp atatürk'le ilgili çok güzel şeyler de söyledi zamanında. muhafazakar bir insan olduğunu düşünüyorum ama ben insanları x görüşten y görüşten diye ayırmıyorum. benim için vicdanlı olup olmaması önemli.

    gazeteciliğine de gelirsek: bu dönemde ne kadar gazetecilik yapılabiliyorsa o kadar yapıyor. medya, havuz medyası ve chp tarafından fonlanan muhalif medya olarak ikiye ayrılmış durumda. bu adam iki tarafta da değil. o yüzden söyledikleri, yaptıkları bu kadar gündem oldu. ismail saymaz da hatay'daydı fakat onun dedikleri bu kadar gündem olmadı, konuşulmadı. çünkü ismail'i herkes muhalif olarak biliyor. ismail'in söylediği 1000 tane şey yerine, mehmet akif'in yaptığı tek hareket durumu daha net özetledi.

    hatay'da duydukları, gördükleri bir insan için gayet ağır şeylerdi. hala da yüzünde o ruh halini barındırıyor. ölene kadar da unutacağını sanmıyorum.

  • kemal kılıçdaroğlu

    cem küçük, tuğrul selmanoğlu, nihat genç, devlet bahçeli gibi isimlerin aday olması için destek verdiği ana muhalefet partisi lideri.

    devlet bahçeli bugün twitter'da kendisine destek twiti atmıştır. söyleyeceklerim bu kadar.

    edit: hakan ural da varmış.

  • 27 eylül 2022 meral akşener'in açıklamaları

    kadın daha çıkıp ne desin ikna olmanız için? açık açık kılıçdaroğlu'nun adaylığını istemiyoruz demek siyasi nezaketsizlik olur buna rağmen elinden geldiğince hissettirdi. kemal kılıçdaroğlu'nun kriterlerinin hepsine katılıyorum ona bir ilavemiz var o da kazanacak aday vurgusu yaptı. anketlerde en düşük oyu alan kılıçdaroğlu olduğuna göre bu madde direkt onu işaret ediyor zaten.

    2. olarak kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını kendi partisine yönelik mesaj olarak görmeyi ''tercih" ediyoruz dedi. bakın altını çizerek tercih ediyoruz dedi görüyoruz demedi ikisinin arasındaki farkı normal ıq sahibi herkes anlar. kimse bize noter muamelesi yapıp aday dayatamaz dedi.

    bizim vefa borcumuz varsa yerel seçimlerde ödedik diyerek kılıçdaroğlu'nun adaylığını desteklemek zorunda olmadıklarını ifade etti. ayrıca kendileri de aday gösterebileceklerini bunun chp içinden olabileceğini de söyledi. kemal kılıçdaroğlu'nun kendisinin adayı 6'lı masanın belirleyeceğini söyleyerek bir nevi kendini de bağladığıni bu sebepten ötürü masadan ayrılabilecegini ama masanın devam edeceğini de belirtti.

    daha ne desin arkadaş açık açık konuştu kadın. lafın tamamı aptala söylenir denir. halka rağmen bir şey yapamayacağınızı böyle böyle öğreneceksiniz. despotluktan bunalmış insanlara despotça aday dayatamazsınız.

  • 12 haziran 2021 danimarka finlandiya maçı

    ulan adamın kalbi durmuş yerde can çekişiyor belki de öldü gelip burda dallama dallama konuşan adamlar var. yok 2000 lira basmış da yok iddia oynamış da senin vicdanını sikeyim ben. aynı şekilde yarak kürek espri kasanların da amk.

    ambulans neden girmiyor deniliyor. o iş öyle olmuyor. kalp masajıyla cevap alınmaya çalışılıyor şu an. en ufak bir harekette hastaneye götüreceklerdir. 4 sene önce babam elimde can verdi 2 saat kalp masajı yaptılar. umarım güzel haberleri alırız. anında müdahale edilmiş olması büyük avantaj.

    edit: güzel haberleri aldık bilinci açık, durum stabil. başlığın en beğenilen entry'si olmuş o yüzden bir mesaj vermek istedim. gördüğünüz gibi erken müdahale hayat kurtarıyor. bu vesileyle ilk yardım eğitiminin önemini bir kez daha gördük. bu eğitimi alın arkadaşlar. ilk yardımı öğrenin. kendinize yapacağınız en büyük iyiliklerden biri bu olur.

  • 2019 ramazan ilk dayak piyangosu

    ramazan'a 1 aydan kısa süre kalmış biz de yerimizi alalım.

    bu ramazan'da sürpriz kovalamaya karar verdim. 1.40 oranıyla erzurum ve 1.50 oranıyla yozgat her ne kadar cazip gelse de 2.30 orandan istanbul diyorum ben. son zamanlarda sakarya'nın da çıkışı gözlerden kaçmamalı. bol çekişmeli geçecek bir ramazan bizleri bekliyor.

  • enflasyonla topyekün mücadele

    mücadele falan değil bu yapılan çok açık ve net bir şekilde şerefsizliktir. enflasyon sepetindeki ürünlere yüzde 10 indirim yapıp ki bunun da ne kadar yapıldığı tam bir muamma. memurun, asgari ücretlinin, emeklinin alacağı zammı düşürmektir. reel enflasyon yüzde 26 iken çalışana yüzde 10 zam yapma cakalligidir bu.

    4 kasım'da enflasyon eksi çıkacak lan şaka maka hem de eksi 10 çıkacak. şöyle düşünün bir önceki ay aynı şeyler alıp 1000 lira ödüyorken bu ay aynı şeylere 900 lira ödemişiz demek. ama öyle bir şey var mı? her şey üstüne daha da zamlandi. senin enflasyon sepetindeki tenis topunun yüzde 10 ucuzlamasindan bana ne?

    adamlara ama helal olsun biz pozisyon bitti dedikçe adamlar yeni pozisyon bulup bir kez daha kayıyor vatandaşa. ve bu halk o kadar cahil ki devletin cebindeki parayı alenen çalmasına alkış tutuyor.

  • 28 ocak 2018 afrin burseya dağı'nın alınması

    türk silahlı kuvvetlerinin, teröristler tarafından türkiye'nin vietnam'ı olacak denen yeri bu kadar kısa sürede ele geçirmesiyle, hewallerin ellerine bir kez daha almasını zevkle izliyorum.