thejester3
profili

  • ertem şener

    dün burada muhteşem erman yaşar - emre özcan ikilisine sallayanlar vardı. alın size ertem şener - ömer üründül müstahak, keyfini çıkarın.

    elektrikçi hakem elektrik alamadı ile başladık, vini jr.'a çocuk adam dedik, şimdi sahadaki en baba futbolcu x çocuğu var diye devam ediyoruz.

    gabriel jesus da önceden boyacı - sıvacıymış, ama artık elleri ile değil ayaklarıyla para kazanıyormuş.

    pozisyon çok çaprazdaymış ama kroos sonuçta almanmış, o yüzden vururmuş.

    ancelotti, ferguson'dan sonra kenarda en tehlikeli sakız çiğneyen adammış.

    söz uçar yazı kalır, benzema vurur izi kalırmış, ofsayt pozisyonunda çektiği şuttan sonra duayenin ilettiği üzere.

  • mert müldür

    bizim filozof antrenmanda ve kulüp maçlarında bir buna bakmış, bir umut meraş'a bakmış ve turnuvada iddiamız bitene kadar umutu seçmiş. ve bu adama yılda 30 milyon türk lirasindan fazla ödeniyor. başka sözüm yok hakim bey.

  • cenk tosun

    sözlükte uğruna fıkra anlatacağım belki de tek şahıstır.

    herifin teki ölmüş cehenneme gitmiş. gel demişler zebaniler, seni kazana atıp yakmadan bir gezdirelim. sıra sıra dev kazanlar. her kazan bir millete. bir kazanda fransızlar, diğerinde brezilyalılar, vs.. her birinin başında da bir zebani, kazanın tepesine tırmanmayı başarıp dışarı çıkmaya çalışan olursa tırpanlayıp aşağı atıyor. ama kazanın birinde zebani yok. herif sormuş, bunda neden zebani yok diye. demişler o türklerin kazanı, biri yükselmeye görsün, zaten diğerleri aşağı çekiyorlar, bize ihtiyaç yok.

    cenk işinde gücünde bir adam. benim belki de tugay'dan sonra gördüğüm en profesyonel ve en çalışkan türk futbolcu. adamız oo adam başkanım evet diyorum karşim uu instagramdan yürürüm ben bu karıya muhabbetleri olmayan, sadece işini yapan ve bunu iyi bir şekilde yapan bir adam. yüksek bir meblağ karşılığında satılmış, daha ikinci maçı. adamın gol atmadığı her dakikada orgazm olanlar var. balon diyenler, çöp diyenler. daha ikinci maç, bir hücumcu için çok zor bir takım. şu takıma suarez'i koy gol atamaz zaten.

    özetle, siz ne zevk alıyorsunuz be amcıklar, yükselenin paçasına yapışıp aşağıya çekmeye çalışmaktan? bizim dışımızda böyle bir millet yok, gerçekten yok, amacınız ne, nasıl bir keyif alıyorsunuz?