burnunukolunasilenilkcocuk6
profili

  • muhammed kerem aktürkoğlu

    galatasaray taraftarı olmayanlar için özel seans yapıyor aslan parçası, altı pas çevresinde pozisyon harcamada üstüne yok.

  • covid-19 eris varyantı

    bazı insanlar çok garip...

    pandeminin bir korku salgını ve aldatmaca olduğu, insanların bazı sermaye grupları tarafından korkutularak bastırıldığını iddia ediyorlar.

    örneğin maske takmanın bir gereklilik değil dayatma olduğunu söylüyorlar peki maske takmanızın yüzünüzü göremeyen devlete ne faydası var kimse açıklamıyor.

    veya insanların evde kalmasının küresel güç olarak gördüğünüz sermaye gruplarına ne faydası var? bir kaç ilaç firması karını arttırdı doğal olarak bu salgın korkusunu onlar çıkarıyor ve insanlarla oynuyor diyelim... bu sermaye gruplarının diğer yatırımları ne oldu o iki senede?

    onlarca havayolu şirketi iflas noktasına geldi, dünya ekomisi ani bir durma yaşadı, tüm gelişmiş ülkeler 4 yıldır enflasyonla başbaşa, petrolün fiyatı eksiye düştü kapanma günlerinde, uluslararası nakliye durdu, fabrikalar durdu, ülkelerin vergi gelirleri düştü... dünya ekonomisi ve küresel sermaye odakları tüm çarklarını kaybetti kapanma boyunca.

    dünyanın durması, ekonominin işlememesi mi bu büyük oyuncuların işine gelir yoksa herkesin köle gibi çalışıp köle gibi tükettiği normal günler mi? biraz düşünmeye davet ediyoruö herkesi.

  • ankara'da yaşamak

    ankara güzel şehirdir. konseri, tiyatrosu, sergisi eksik olmaz. dostlarla takılacak, müdavim olunacak bolca adresi vardır. denizi yoktur ama güzel doğa yürüyüşleri yapılacak adresleri boldur. kıymetliniz de oradaysa çok güzel şehirdir.

  • dominos'un pizzasından kanatlı karınca çıkması

    (bkz: kanatlı eti)

  • 140 km ile giderken kontrolünü kaybeden audi a4

    ıslak yolda arabama güveniyorum kafasıyla hız yapan, araba kayarken dahi direksiyonu iki eliyle tutmayan bir adet trafik canavarı barındıran videodur. aracın kendini toparlaması quadro farkı da değildir bildiğin esp ama dört çeker aracın böyle dağılması bildiğin sürücü farkıdır. bir gün başka birinin canının yanmasına neden olmaz umarım.

  • türkçenin uzun cümle kurunca çuvallaması

    bunu bir de ahmet hamdi tanpınara söylesene delikanlı.