bakura5
profili

  • ilaç içtim iyileştim diyen dinden çıkar

    - bu montu geçen kış aldım, çok sıcak tutuyor.
    + mont değil allah sıcak tutuyor.

    - bizim mahalleye fiber geldi, internet çok hızlandı.
    + fiber değil, allah hızlandırıyor.

    - abi baksana, jürgen klopp takımı çok iyi oynatıyor.
    + jürgen klopp değil, allah oynatıyor.

  • alevilerin yemeği yenmez

    böyle çomarlara alevi yemeği haram deve sidiği helaldir. boşverin yemesin. sidik içsin.

  • geceye bir patron zırvası bırak

    ulan öğrenciyken kendi kapı kilitlerini üreten bir atölyede işe girmiştim. bir yerden 10-15 koli mal geldi. koliler eşek ölüsü gibi, sağından solundan metaller falan fırlamış. tutması da zor. neyse yanımda yaşlı bir amca ile beraber gittik taşımaya. mesafe de uzun. elimiz kesile kesile taşıyoruz. bir baktım el arabası. aha dedim bunu kullanalım 2 postada hepsini götürürüz. amca utana sıkıla boşver dedi. dayı dedim mis gibi el arabası işte, hemen kaptım geldim. tam malları üstüne yükledik patron denen yavşak geldi. dibimizde tip tip bakıyor, ben de kolileri yüklüyorum amca durmuş. napıyosun sen? dedi. kolileri taşıyoruz dedim. ''onla taşıma, o yeni'' dedi. şok olmuştum. ulan el arabasının yenisi eskisi mi var pezevenk? yük taşımaktan başka hiç bir boka yaramayan şeyi kullanmaya kıyamıyor. başka el arabası yok dedim, o zaman elinizle taşıyın dedi. o gün o atölyede ilk ve son günüm olmuştu. ertesi gün işe gitmedim. işe girmeme bir akrabam aracı olduğu için patron denen yavşağa hiçbir şey dememiştim ama o gün söylediği zırva yıllardır aklımda dönüp durur. yuttuğum kelimeler ara ara aklıma gelir de kendime kızarım.

    ''o el arabasıyla yük taşıma, o daha yeni. elinle taşı.'' ulan bundan daha büyük zırva var mı? tanrı hayatı boyunca böyle yavşakların yanında çalışmak zorunda olan insanlara yardım etsin.

  • seda yelkenci

    sevgilisi varken başkasıyla cinsel ilişkiye giriyor ve ilişkiye girdiği şahıs bu durumdan rahatsız olup hanım kızımızın sevgilisine itirafta bulununca hanım kızımız yanına yandaşlarını alarak iftira attıkları şahısa saldırıyor ve "tacizci" diye linç ettirmeye çalışıyor. ülkenin bugunu bulmuşsun güzelim aferin.

    he bir de eşitlik, özgürlük, adalet, kadın hakları falan.

    edit: hanım kızımızın ''çaylak'' arkadaşları tarafından mesaj yoluyla saldırıya uğruyorum. ''tacizci olmasa bile onu rahatsız etmesi ölümü haketmesi için yeter, keşke öldürselerdi'' falan yazıyorlar. yazdığım yazıda ataerkil bir durumu savunmuşluğum yok. vücut sizin vücudunuz istediğiniz kişiyle yatabilirsiniz bu sizden başka kimseyi ilgilendirmez ama masum birine iftira atmak? kadın haklarından ve eşitliğinden dem vurup istediği olmadığında kadınlığını kullanarak mağduru oynamaya çalışmak? işte o zaman mağdur değil zalim oluyorsunuz.

    edit2: bu enrty'i girmemin en büyük sebebi hanım kızımızın "kürt ve alevi" olmasıymış. ulan ben de kürt ve aleviyim. mal mısınız? takıldığım tek konu atılan iftira. daha bu konuyla ilgili saçma sapan mesaj atanlara pis söveceğim haberiniz olsun.

  • recep tayyip erdoğan

    kendisinin sevilmemesinin en büyük nedenlerinden biri aktrollerdir. biri tarafından böyle savunulan birini tanımasam bile sevmezdim. üst entry’yi okudukça ibret alıyorum. allah kimseyi birilerinin trollü yapmasın.