kebooo3
profili

  • fetö'ye yıllar önce de fetö diyebilmiş kişiler

    burada lise ve amerika'da üniversite yıllarında çok çöktüler bana, bir çok arkadaşıma. hatta feto'nun yeğeni üniversitede sınıf arkadaşımdı. ailem bir yana benim de hayata bakış açıma çok ters şeyler cemaatler, tekkeler, abiler, bilmem neler. o zaman da benim için hiç bir değerleri yoktu şimdi de.

    bu çok önemli değil aslında. ama şu an ortada iğrenç bir durum var. şu an hemen tüm siyasi parti bünyelerinde, mecliste, bakanlıklarda, bankalarda, okullarda kısacası hemen her yerde bir zamanlar bu genellikle beyaz çorap giyen tuhaf bıyıklı abilerle takılan, hoca efendi diye o delinin götünü yalayan, laf söyletmeyen, çok açık bir şekilde bu oluşumun içinde yer alan hatta hizmet eden insanlar var ve bu insanlar devran dönünce ezelden beridir en büyük feto düşmanıymışçasına rol yapıyorlar.

    gerçi tamam, hadi bu karaktersizliğe de tamamım. ama, hele ki bu fetö damgalı insanların kendileri gibi yaşamayan, düşünmeyen insanlara fetöcü demesi yok mu? işte bu noktada kan gerçekten insanın beynine sıçrıyor.

  • evlenene kadar cinsel ilişki yaşamayan kadın

    bir kadının istediği erkekle birlikte olma özgürlüğü kadar doğaldır. bir kadın evlenene kadar ya da nişanlanana kadar ya da mezun olana kadar ya da fenerbahçe şampiyonlar ligi şampiyonu olana kadar cinsel ilişki yaşamak istemezse yaşamaz. bir bireyin tercihi üzerine şurada saçma sapan yorumlar, saçma salak hakaretler eden tipler yüzünden bu ülke bu durumda. cinsel ilişki yaşasalar suç, yaşamasalar suç ki cinsel ilişki yaşamadıklarında hemcinsleri tarafından hakarete uğradıklarını da çok gördüm. insanın en büyük sorunu başkalarının da kendi bireysel seçimleri, tercihleri doğrultusunda yaşamalarını istemesi. bırakın isteyen kadın dilediği gibi seks yapsın, bırakın isteyen kadın istediği zamana kadar seks yapmasın. siz de kendi yaşam tercihlerinizle, frekanslarınıza uygun kadınlarla birlikte olun. bu kadar basit bir denklem aslında ama burunlarını başkalarının hayatları dahil her boka sokan zihniyetler yüzünden bu gibi gereksiz tartışmalar hiç bir zaman bitmedi, bitmeyecek de..

  • 28 ekim 2017 anthony joshua carlos takam maçı

    böyle bir teknik nakavt olamaz. boks tarihinde skandal kararlardan bir tanesidir. evet maçın galibi o anda joshua'ydı fakat takam da sakladığı son kurşunu kullanacağı raundlar geldiğinde gayet şuurlu bir şekildeyken, gardı yukarıdayken, düşmemişken gerizekalı hakemin kurbanı oldu. belki takam maçı kazanamazdı evet ama o müthiş mücadelesinin karşılığında hakemin maçın içine etmesi hiç de hoş olmadı boks sporu adına. spikerin maç boyu söylediği tek doğru şey bu maçın bir rövanşı olması gerektiğiydi. yalnız ilk kez bu maç sonrası wilder joshua'yı yer diye düşündüm. hayırdır inşallah..

    edit: takam şu an konuşuyor, anthony'ye saygı, izleyicilere saygı tamam ama hakem maçı neden bitirdi biri bana anlatsın ulan diyor! ve haklı olarak rövanş istiyor.. adamsın takam adam.