coldegezenkutupayisi9
profili

  • 17 aralık 2022 komaya sokulan müzisyen

    ben sokaklarda büyüdüm. dolapdere'de doğdum. hayatım kavgayla geçti. gözümün önünde linç edilen insan da oldu, teke tek bayılana kadar dövüşen de. dayak atmayı dayak yiye yiye öğrendim. bunca yaşanmışlığa rağmen şu videoyu gördüğüm an içim acıdı. daha önce görmediğim için değil, bu yumrukları atan tipleri bildiğim için.

    başlık altında olayın öncesini bilmiyoruz yazanlar olmuş da herhangi bir kavgada bu şekilde saldıran birinin hiçbir "haklı" gerekçesi olamaz. ben bu yumruğu bilirim. bu yumruk orospu çocuğu yumruğudur. bu hareketi bırakın yapmayı, yapmayı aklından geçiren insanın bile niyeti bellidir. adam olan, kendince haklı gerekçesi olan biri hasmına vuracaksa gözünün içine bakarak vurur. racondan falan değil. insanın doğası budur. birine kinlendiysen cezasını keseceğin zaman gözünde görmek istersin pişmanlığını. ki gördüğüm kadarıyla hayalet gibi yokluktan var olup gelmese, karşısına erkek gibi çıksa da çok büyük ihtimalle dövermiş bu arkadaşı. işte bu sik kırığı, fiziksel üstünlüğü olacak kavgayı bile korkaklığından mertçe başlatmamış. hangi haklı gerekçesi olacak bu kancığın?

    başlığı takip eden yakını, sevdiği vardır diye açık konuşamıyorum. gördüğüm kadarıyla ilk yumruktan sonra arkadaş yüzüstü yere düşüyor ve yanlış saymadıysam dört tane darbe alıyor ensesine. kendisine acil şifalar diliyorum, inançlı sevdikleri dua etsin.

    umarım. umarım bu yumruğu atan kahpe kasten adam öldürmeye teşebbüsten yargılanır.

  • vezneciler metro kedisine pitbull saldırtılması

    pitbull besleyen istisnasız herkesin devlet tarafından kafasına sıkılması gerekiyor. içlerinde vatana millete hayrı dokunacak, hayata dair gayesi olan bir allahın kulu yok. hepsi boş teneke.

    böyle bir kesişim kümesi başka hiçbir ortak özellik barındıran insan grubunda yok. ben tinercilerin, hırsızların, siyasetçilerin arasında büyüdüm. yeri geliyor onların içinden bile insana benzeyen bir iki tane çıkıyor. henüz pitbull sahiplerinde böyle bir örnekle karşılaşmadım.

    kedinin haberini görünce üzülmüştüm. sanırım bir bacağı ampute edilmişti. şimdi öldüğünü öğrenince daha çok üzüldüm. doğru düzgün bir cezası da olmayacak tabii ki. kim bilir o çocuklar kurtulsun diye günlerdir ne kadar uğraşıyor. valla yazık.

  • recep tayyip erdoğan'ın yürüyüşü

    kutlu ve müjdelenmiş bir kavuşmaya doğru yaptığı yürüyüştür. tez zamanda inşallah.

  • pkk'nın esir aldığı askerin son mektubu

    bak bak. kaçırılan askerler için masaya oturulması iyi olmazmış. pkk'nın elinde esir olacaklarına şehadete ulaşmaları daha iyi olmuş. (bkz: #119589813)

    ne kadar kolay başkalarının hayatı üzerinden ahkam kesmek lan. allah sizin gibi amiplerin bin kere belasını versin. bu ülkenin tümörü sizsiniz.

    muhtemelen gündem olmayacak mektuptur. elbette mektup kontrollü olacak, elbette terör örgütü kamuoyunda infial olsun diye yaptığı eylemin ses getirmesini isteyecek. elbette kaçırdığı askerleri hayatta tutup koz olarak kullanacak. maddenin doğası bu amına koyayım. tüm olay örgüsünde şaşırdığınız şey bu mu harbiden?

    burada da bir dalyarak çıkacak devletin sırtını döndüğü askerlere iyi olmuş ölmeleri diyecek. aynı hükümet bu insanlar esirken başka hesaplar için terör örgütü ile masaya oturacak, örgüt liderini televizyona çıkartacak ama o başka bir tartışma konusu olduğu için bu olayla kesinlikle bağlanmayacak ve konuşulmayacak. sizden bir bok olmaz kardeşim. sizin ensenize vurur sürü gibi güderler sizi. siz buna teşnesiniz.

    ekleme yapayım: ciddi ciddi esir askerler için pazarlık yapılırsa pkk her gün asker kaçırıp pazarlık talep ederdi diyen var. muazzam bir aptallık bu. pkk senin askerini öldürmek için organize olmuş bir terör örgütü, yapabilse zaten her an asker kaçırır amına koyayım. fırsatını buldukça karakol basan, askerle çatışan terör örgütü, 'lan bunlar para etmiyormuş' diye asker mi kaçırmayacak? gücü olsa bütün askerleri tek tek kaçırıp kafalarına sıkar zaten. şunu argüman diye sunmak inanılmaz bir gerizekalılık ya. vallahi her seferinde daha çok şaşırıyorum. acaba terör örgütü liderinin devlet televizyonuna çıkıp hükümet için oy istemesi para ediyor mu? her seçimde yaparlar çünkü para ediyorsa.

    edit: arkadaş entry'i silmiş. sileceğini biliyordum ama ekran görüntüsü almadım, amacım kimseyi utandırmak değil. umarım olayı yorumlama şeklinin yanlış olduğunu fark edip silmiştir.

  • ifşa ile tehdit edilen genç kızlar

    bu amına kodumun sitesinde herkese tek tek bana ne demeyi öğretmek lazım. yazdıklarınızı okurken utandım. akıl veriyorlar bir de kızlara. yok atıyorsanız bile yüzünüz görünmesin, yok dövmeleriniz görünmesin. dalga mı geçiyorsunuz kardeşim siz?

    bu kızlar bu sorunu ruh hastası eski erkek arkadaşları yüzünden yaşamıyorlar, aileleri yüzünden yaşıyorlar. nude varsa, olursa muhakkak karşılıklı olmuştur. var mı, duydunuz mu şimdiye kadar eski kız arkadaşımın elinde çıplak fotoğrafım var tehdit ediliyorum diyen erkek? o erkeğin evine postayla yollayın fotoğrafları, babası çoğaltıp gururla mahalledeki elektrik direklerine yapıştırır.

    bu memleketteki çürük aile yapısı ve aptal saptal namus takıntısından güç alıyor böyle sik kırıkları. biliyor ki o fotoğraflar ailenin eline geçse mahvolacak kızın hayatı.

    siz sevgili ebeveynler. özellikle ergen kız çocuğu olanlar. kızlarınız nude atıyor, nude alıyor. sexting yapıyor, yiyişiyor. istedikleri şeyi istedikleri zaman size yalan söyleyerek yapıyor. ne kadar baskı kurarsanız kurun, ne kadar sert olursanız olun sizin kadar sert başka bir şeye olan ilgilerini azaltamayacaksınız. insanın doğası bu, öyle ya da böyle bu dürtüler tatmin ihtiyacı duyuyor. bunu ne kadar namus meselesi haline getirirseniz o kadar üzülürsünüz.

    ben nude olayını hayatım boyunca manasız buldum. yok anlık at, yok nude at hiç işim olmadı. atan da atar kardeşim kime ne yahu? kime ne söz düşer?

    yıl olmuş 2019 ifşayı haklı çıkarıp mağduru gömeceksiniz utanmasanız. bunları yazdığınız şu sikik sözlükte bile, bir tane özel mesajı ismiyle birlikte ifşa edin ne oluyor bakalım. ananızın amına yollarlar iadeli taahhütlü. atmasaymış diyor. sana soracaktı amına koyayım kime ne yollayacağını.

  • polisin sadece çirkinlere gbt yapması

    son zamanlarda gördüğüm en doğru tespit. kesinlikle at hırsızı gibi tipiniz varsa direkt istiyorlar kimliği.

    en son kız arkadaşımla yürürken benim kimliğimi isteyip size gerek yok hanımefendi dediler. halbuki afedersiniz k*rt olan o.

  • fazıl say'ın survivor hakan'a verdiği müthiş ayar

    nota vermiştir.

  • 23 ekim 2017 aliexpress'in engellenmesi

    şu an bende herhangi bir engelleme görünmüyor, siteye girebiliyorum. btk sorgusunda da "bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu tarafından uygulanan bir karar bulunamadı." yazıyor.

  • youtube'da kitabımızla dalga geçen video rezaleti

    (bkz: kitabının)