sertdize1
profili

  • pembe reis sedat peker'e düello daveti

    serkan engin tarafından alenen yapılmış, bizzat pembe reisin twitter'daki son açıklamasının altına linki eklenmiş davettir.

    pembe reis sedat peker’e düello daveti

    hoka hey! (bugün ölmek için güzel bir gün)
    siyu şefi çılgın at

    öncelikle, fetöcülerin de “muhterem hocalarının” da analarını eşekler kovalasın. bunu baştan kenara koyduk sedat peker.

    gıyabında “iktidar maşası, sübyancının kankası, botokslu pembe reis” dedim, şimdi direkt sana hitaben de aynısını diyorum.

    dündar kılıç gibi bir “gerçek kabadayı” ile senin adını –kıyaslama babında da olsa- aynı cümle içinde andım, bu nedenle rahmetli dündar abi’den gıyaben özür dilerim.

    (halkçı, demokrat, emekçiden, yoksuldan, mazlumdan yana, ilhan selçuk, deniz gezmiş, aziz nesin ve yılmaz güney'in dostu, "gerçek kabadayı" rahmetli dündar kılıç abimizi de saygıyla analım burada)

    adım sanım gerçek; serkan engin, aha da bu resmi kimlik bilgilerim, doğma büyüme izmitliyim, aslen lazistanlıyım, enternasyonalist sosyalist bir şair-yazarım. (dağdan inme, dağıstan’dan dönme değil, 4500 yıllık lazona’nın hakiki çocuğu, harbi rizeli bir laz’ım)

    şimdi, o “kahpelik, şerefsizlik, karaktersizlik” laflarını sana yedirmek için seni alenen teke tek, çıplak elle, yumruk yumruğa dövüş düellosuna davet ediyorum.

    itlerinin ardına sığınmadan dövüşebilecek kadar yüreğin varsa, bütün televizyon kanallarının kameraları önünde yumruk yumruğa dövüşelim.

    izmit’teyim, varsa yüreğin gününü-saatini de sen belirle, önceden basına duyurusunu yapalım ve gel buraya, izmit demokrasi meydanı’nda teke tek dövüşelim de memleket harbi düello görsün.

    basının önünde dövüşürsek, hem marizlenince “iftira bunlar” deyip kıvıramazsın hem de ‘teke tek dövüş’ diye sözleşip akabinde evinde saklanarak it sürünü üstüme salamazsın.

    biraz şerefin varsa, bu aleni düello davetimi “duymazdan gelmiş” görünüp el altından izmit’te it sürünü üstüme salmak yerine, tv kameraları önünde karşıma çıkar teke tek benimle dövüşürsün.

    korkma, benden irisin de hem, ben anca 75-76 kiloyum, ama bakalım kimin yüreği daha ağır çekiyor.

    “bu dünyada adam gibi yaşamasını bilenlerin vakti zamanı geldiğinde yakıştığı gibi ölmeyi de bilmeleri gerekir”vs. dediğine göre, seni düelloya davet eden kişiyle teke tek dövüşecek kadar cesaretin, şerefin, namusun olmalı.

    ben ölümü çoktan kabullenmiş ve inandığı doğrular uğruna her an ölmeye hazır biriyim. dövüş sonunda ola ki ölürsem, ne mutlu bana ki şerefimle, cesaretimle, dimdik ayakta ölürüm.

    madem sen de icabında “yakıştığı gibi ölmeye” hazırsın, o zaman ya herru ya merru pembe reis!

    izmit’e gel, izmit demokrasi meydanı’nda teke tek dövüşelim ki “oluk oluk kanlarını akıtacağız” dediğin o onurlu akademisyenlerin intikamını alayım.

    o akademisyenler naif, beyefendi/hanımefendi insanlardır, bu şerefsiz, hadsiz, edepsiz laflarına karşılık dava açtılar sadece, ama ben onlara benzemem, kenar mahalle çocuğuyum, işçi kooperatif sitesinde büyüdüm izmit’te çenesuyu mahallesi’nde. işçi sınıfının içinde doğmuş işçi oğlu işçiyim. (“sınıf" nedir biliyor musun lan sen faşist kurtçuk?) bir lastik fabrikasında, 3 vardiya çalışma sisteminde, yeri geldiğinde defalarca kez 16 saat çift vardiya çalışmış adamım, yani pera barlarında devrimcilik oynayan küçük burjuva piçlerinden değil, işçi sınıfının içinden bir sosyalist şairim.

    sen hiç hayatında “helal” para kazandın mı lan pembe reis? hiç fabrikada, tarlada, ofiste alnının teriyle, kol veya kafa emeğinle çalıştın mı hiç? yoksa bütün ömrün haraç yemekle mi geçti?

    evet pembe reis, gelelim tekrar düelloya: silahsız geleceğim, dilersen benden dayak yedikten sonra beni itlerine vurdurabilirsin, yakışır sana zaten böyle bir ibnelik.

    seni marizlediğimde, haraç ve kumar manosu bölgelerinin üstüne şahsen ben çökmeyeceğim, yıllardır seni itin götüne sokup sokup çıkartan çakıcı’ya bırakacağım.

    (çakıcı demişken, alaattin çakıcı'nın senin hakkında söylediği sözlerin bir kısmını da burada analım, hem bilmeyenler de öğrensin bu vesileyle)

    gerçi çakıcı mert adamdır, bileğinin hakkıyla elde etmediği şeye tenezzül etmez, lakin çakıcı kabul etmezse, senin bölgelerini aralarında bölüşmeye hevesli olanlar zaten hemen ortaya çıkacaktır.

    “şeyh uçmaz, müritleri uçurur” derler ya, aynı durum senin gibi, itleri tarafından şişirilmiş balon kabadayılar için de geçerlidir.

    ben de bu balonu patlatacağım artık.

    malum, memleket “değneksiz köy” olunca, biri de çıkıp seni böyle “yeke yek” dövüşe davet etmeyince, kendini “don corleone” sandın yıllarca.

    bakalım teke tek dövüşebilecek kadar adam mısın, o kadar şeref, haysiyet, namus, cesaret var mı sende?

    velhasıl pembe reis, dediğim gibi, tv kanallarının kameraları önünde, benimle teke tek dövüşmezsen en adi şerefsizsin, kamu alem bunu da böyle bilsin.

    serkan engin
    7 eylül 2017

    kaynak: pembe reis sedat peker'e düello daveti