atim arap5
profili

  • oreo'nun negro'dan tam olarak farkı

    oreo bayar, negro baymaz

  • 24 kasım 2021 murat bardakçı yazısı

    götüm gibi yazıdır; yok nas, yok allah'ın ipi!

    millet yedirecek size o boş dinci zırvalarını..

    edit: trollerin ortak paylaşım ağına atılıyor sanırım bu tarz entryler, hepsi birden viyaklıyor nemalandıkları buzdan dağların eridiğini gördükçe.. "ne yapacaksın?" diyenler var, demokratik bir ülkede ne yapıldığını sandıkta göreceksiniz! istanbul, ankara seçimlerinde gördüğünüz gibi..

  • üniversiteler açılacak mı

    açılmayacaksa; bir kısım akademisyen tayfanın acil beyin nakline ihtiyacı var: "evdesiniz yapın amk" diye her haftaya ödev, quiz, 8 vize, 2 final, senkron/asenkron ders, proje koyup, zoom üzerinden yoklama alıyorsun tek ders için, anam babam eve geliyor sırtımı izleyip, yatalak gibi önüme yemek koyup gidiyor.

    sizin vizyonunuzu sikeyim ben, gelişemiyoruz böyle! evde olduğu için geçimini kendi sağlaması gereken insanlar olduğunu unutup herkesi bir eli yağda bir eli balda sanıp, eller havada aynalı sınav yapıyorsunuz!

    lan profesör oluyorsun, ülkenin en taşaklı şirketlerine danışmanlık yapıyorsun, öğrenciyi boğmadan adil bir değerlendirme sistemi kuramıyorsun!

    ta amına koyum vereceğin dersin de, yapacağın sınavın da, ödevin de! tamam süreç uzaktan ama hayat bitkisel değil, 1 saat yürüyüşe çıkamıyorum yeter artık!

  • feyza altun

    daha ilk kez çocuğunu alıp mahkemeye gittiğinde şov yaptığını söyleyip linç yemiştim.

    işe yaradı;
    çocuğu kullandı tanındı,
    kitap bastı parayı topladı,
    aleviliği kullandı tabanını kenetledi
    feminstlikten vurup ilk kocayı siktiredip, sevgili yaptı,
    imamoğlunu kullanıp medya ayağından parsayı götürdü,

    demişsiniz ki iyi muhalefet, işi bu kardeşim? işini yaptığı için takdir mi edelim¿ güzel piyasa yaptı...

  • kapıları açın masrafları biz karşılayacağız

    mazlumunu da evsizini de sikeyim! tek müslüman ülke ben değilim!elin arabı yağda balda yaşarken, aldığım nefese bile ülkemde vergi vermek istemiyorum...çocuğuma daha makul şartlar sunup elin suriyelisini arakanlısını çocuğumun yerine beslemek istemiyorum! dedelerim bu topraklarda yaşamamın bedelini ödedi, ben ödüyorum!siktirsin gitsin suriyeli de, arakanlı da kendi toprağı için savaşıp ölüp çocuklarına bir gelecek yaratsın!