darkscar7
profili

  • 2021 brezilya gp

    sebastian vettelin telsiz konuşması ile yine beni guldurdugu yarıs:
    (practice 2'de önünde hamilton vardır)
    vettel: hey hamilton'in arka kanadına dokunacagim
    mühendis: sakın, çok pahalı!
    vettel: şaka yapıyorum, ön kanadı deneyeceğim, belki onun cezası 25 bindir.

  • no leaf clover

    40 yas ustu sozluk amcalarini cok heyecanlandiriyor metallica. cocuklugumuzda yoklugun ortasinda binbir takla atarak kasetlere kaydettirdigimiz canli metallica sarkilarini hatirlatiyor cunku her yeni canli kayitlari.

    bizim aramizda hetfield'in sol bacagini saat 10 yonunde hafif ileri atip gitari dovmesini gordugunde kafasi otomatikman sallanmayan yok. yasimizi aldik gidiyoruz ancak metallicanin yukseldigi gunleri gormenin mutlulugu hala icimizde. dogdugumuz sehirlerde, lise donemi, sokakta 3 kurusluk kulakliklarla yurudugumuz gunlerin yerine; artik noise cancelling kulakliklarimiz ile metroda, cantamizda laptoplarimiz, ofislerimize giderken kafa salliyoruz.

  • osmanlı askerlerinin ermenilere eziyet ettiği klip

    milliyetcilik noktasinda kacirdiginiz bir nokta var; siz irkinizin kotu ozelliklerini yerip iyi ozelliklerini ovmek yerine her noktasina bakip kotu diyorsunuz. sizde gote got denmiyor her seye got deniyor.

    cok mu aci cekmisler? yaziktir kabul ediyorum ama bunu gidin hocalida katledilen bebeklere anlatin. gidin egenin koylerinde karnina el bombasi baglanip oldurulen turk evlatlarina anlatin iki yuzluler.

  • 5 ekim 2018 fenerbahçe duyurusu

    mücadele bazlı bir takım kurulmak istendi ise, doğru karardır. siz bakmayın; "frey dururken şeşu neden gidiyor" diyenlere. ikinci dalgada şener ve mehmet abisi de gönderilirse değmeyin keyfimize.

    bu takımda bazı abiler olduğu sürece değişen bir şey olmayacak. en son rizeden bilmem kaç yediğimiz maçta şener kardeşime bakıyorum; top geliyor ancak hemen mehmet abisini arıyor. sahada abisini arayan gıybet için tesiste de aynısını yapıyor. abi boş durur mu? o da aynısını yapıyor.

    düşünün kurumsallaşmaya çalışıyorsunuz, elemanlarınız bunun önündeki en büyük engel. şirketinizde tutar mısınız böyle adamları? emekliliğini beklemekten başka bir şey yapmayan iş gücü kaybını? fenerbahçeye gelince "ama vefa, harun daha mı iyi vs?" kimse harun volkan'dan daha iyi kaleci demiyor zaten koçum benim, dediğimiz ; adamlar kadrolaşıyor. bakın ülke ne çekiyorsa -her alanda- kadrolaşmadan çekiyor.

    tc silahlı kuvvetlerinden daha beter devrecilik dönüyor takımlarımızda. mobbing dönüyor. sadece fenerbahçe'de değil; bir nesil futbolcu böyle yetişti. beşiktaş jimnastik kulübü de aynı galatasaray sportif aş de...

    hiç dememiştim; ancak işte şimdi bu kadrolar değiştirilirse ve hakikaten ptt 1. lige düşsek gam yemem.

    acı ne kadar büyükse kazanımlar da o kadar büyük olacak.

  • kilolu erkeklere tavsiyeler

    birisi haddi olmadığı halede kilonuz ile ilgili yorum yapıyorsa, onu da yiyin.

  • 2002 öncesi bilgisayar lükstü

    (bkz: tuvalet yoktu leğene sıçıyorduk)

  • dikine futbol diye bir şey çıkardılar

    haklı serzeniş. futbolun asıl amacı topu enlemesine oynayıp taca atmak çünkü.