dunyadankurtulanadam3
profili

  • park ettiği arabasına son kez dönüp bakan erkek

    benim bu. fakat araca değil kendi aritmetik zekama, şoförlük yeteneğime bakıyorum. sanat eseri gibi park ediyorum çünkü. milimetrik hata payı olmadan ok gibi duruyor orada.

    yoksa sikmişim arabasını.

  • ölüyü diriltecek yunan hava durumu sunucusu

    euro bölgesi olunca böyle oluyor işte. bizde a haber spikerleri bile mutlu değil; kuzey kore depresifligi hakim. başkan erdoğan zart dedi, başkan erdoğan zurt dedi.

  • 35 yaş üstü erkeklerdeki genç kız sevdası

    iki yıldır benden 10 yaş küçük dünyalar güzeli bir kızla birlikteyim. hayatımın en boktan zamanında; gırtlağıma kadar borç içindeyken ve 50 kilo fazlam varken geldi bana. yani bunun gold diggerlıkla falan alakası yok.

    başlarda kazandığını borçlarına veren benim gibi meteliksiz ve ayı gibi birine fazla tahammül etmez, gider herhalde dedim fakat öyle olmadı. üstelik uğurlu da geldi; maaşım ve pozisyonum yükseldi, aylar sonra son kuruşuna kadar tüm borçlarımı ödedim, dahası kenara epey para da atıp, ruh ve beden sağlığım bozulduğu için istifa ettim. bu defa da işsiz biriyle olmaz herhalde dedim ama yine yanıldım; 4 aydır gül gibi geçiniyoruz.

    diz ağrımdan ötürü kilo vermeye karar verdim geçen ay ve şimdilik 20 kilo verdim. kendisi hiçbir zaman böyle bir talepte bulunmadı mesela. geçtiğimiz dört ayda iki tane önemli iş teklifini geri çevirdim bir kere bile "para kazanmalısın" demedi.

    iki yıl evvel ankara'da karıştığım bir kavgadan ötürü mahkemelik oldum. avukat, 6 ay - iki yıl arası bir ceza alabileceğimi söylediğinde yanımdaydı. gözyaşları içerisinde "dka sevgilim hapse gireceksen de bari orada rahat dur" demekle yetindi. ceza alsam bekler miydin dedim, "beklerdim" dedi.

    geçen sene trafikte vuku bulan bir olayda suratıma tabanca doğrultuldu, bunu öğrendiğinde saatlerce hıçkıra hıçkıra ağladı "sana bir şey olsa ben ne yapardım bir başıma" diye.

    hiç yemek yapmayı bilmemesine rağmen sırf çok seviyorum diye mantı yapmayı öğrendi, güzel de yapıyor.

    şimdi her akşam spor salonunda aynada vücuduma bakarken eski günlerimdeki yakışıklı bana göz kırpıyor, iliklerime kadar hissediyorum dünyayı fethedebileceğim kudreti. kuşkusuz bu güveni içime aşılayan o güzel melekten başkası değil ve biliyorum ki gelişi bir tanrı müdahalesinden başka hiçbir şey değil.

    tanım: geç olmamış sevdadır ve üçüncü kişileri ilgilendirmez.