grammar police1
profili

  • ekşi itiraf

    sırf kendinden bahsetmek için arayan insanlarımın farkındayım. haberiniz olsun, yavaş yavaş hepinizden kurtulacağım. konuşma başlatıcı olarak "nasılsın" deyip; sonra durmaksızın kendinizden bahsetmenizden bıktım. siktirip gidin rica ediyorum.
    özel hayatınızı, iş sorunlarınızı, ruhsal boşluklarınızı hiç merak etmiyorum. böyle dinleye dinleye kanser oldum ben 29 yaşımda. hanginiz benimle o ameliyatlara girdiniz? hanginiz güneşin doğacağına bile emin olamadığım gecelerdeki kalp çarpıntımı bilebilirsiniz? hiçbiriniz. çünkü sizi hiç ilgilendirmez! çünkü ben kendi işimi kendim halledebilirim! çünkü paylaşmak bana bir şey katmaz! çünkü çok inandığım; 'kasaba minnet edeceğime keser sikimi yerim' diye bir laf var! zaten sizin için önemli olan, kusmak. kendiniz için arıyorsunuz beni. bir kere de "bir şey anlatmak için değil, senin için aradım" diyebilin isterdim ama kendinizi o kadar önemsiyorsunuz ki...
    dilerim (eğer varsa) allah sizi gördüğünüzden hiç ayırmasın. şımarıklığınızdan da, kendinizi bu denli özne sanmanızdan da gına geldi. ben ömrüm boyunca evime gelip çektim acımı. kimseye bulaştırmadan, kimseyi kendimle birlikte çekiştirmeden... gösterdiğim bu saygıyı göremediğim kimseyle aynı havayı solumam artık.
    hafiflemek istiyorum. sizin, benim hayatımda bu denli yer kaplamaya hakkınız yok. yeter artık! bitti.