iyilikpenisi3
profili

  • vincent aboubakar

    gerçekten delinin biri kuyuya bir taş attı kırk akıllı çıkaramadı.

    kontratı uzayacak diye sakat ayağı yapacak adam iğneyle sivas deplasmanına mı çıkar ya. annesini defnedip iki gün sonra rize maçı mı oynar. karakter olarak en son adamlardandır abou o işlere girecek. sergen sezonu kapattı dediğinde kapatmıştı. bir iki maç da olsa yetiştirmeye çalıştılar fakat olmadı. aksine inanan ahmet kaya'nın ölmediğine falan da inanıyordur.

  • jeremain lens

    sikimi açıp ona laf anlatmayı fenerlilere laf anlatmaya tercih ederim normalde ama bu kez dayanamadım.

    beşiktaş'ta süre alamaması quaresma ve babel'in hayvani performansından ötürü. quaresma, porto deplasmanında kilidi açan isimdi, dün de caner'in asistini hazırladı, konyalıların içinden geçerek bir de gol attı. babel'i anlatmaya gerek yok takımın belki de en formda oyuncusu. bu adamlar böyle oynadığı müddetçe lens yedek oturmaya devam edecek. ondan beklenen performansı halihazırda veren birileri varken oynamaması çok normal. bu lens'in kalitesinden bir şey götürmez.

    lan cidden salağa anlatır gibi anlattırıyorsunuz şunları ya. sizin kadar aptal bi topluluk görmedim. geçen sezonki en iyi topçunuz beşiktaş'ta süre alamıyor, düşün aradaki kalite farkını, ama siz bunu sevinilecek bir şey sanıyorsunuz. allah akıl fikir versin size ya ne diyeyim.

  • alvaro negredo sanchez

    sırf kalıplı ve sol ayaklı diye almeida diyen var ya. böyle düz mantık salaklık görmedim. real madrid, man. city, sevilla, valencia'da oynamış, bonservisine şu ana dek 76 milyon harcanmış adamı almeida'ya benzetmek için kemerle dövülmeli çocukluk geçirmek falan lazım. başka yolu yok şu psikolojiyi edinmenin.