crimsonred5
profili

  • 25 mayıs 2023 kılıçdaroğlu'nun attığı sms

    butun medyayi elinde tutan akp, kilicdaroglu’na kendini anlatacak bir alan acmadigindan yerinde bir adim olmus.

    yok mu soyle mr.robot gibi butun yandas medyayi hackleyip adama derdini anlattiracak helal sut emmis bir hacker? adam 5 dk kendini dinletse ikna olacak milyonlarca secmen var.

  • ekşi itiraf

    bu hafta arkadaşlarımla vedalaşıyorum sevgili sözlük. uzunca bir süre yurtdışında olacağım. çok kafama yatarsa dönmem belki. kısmet.

    akşam eski bir arkadaşımla bir cafede buluşup çay kahve içtik. tam koyu muhabbete dalmışken bir kız masamıza yaklaşıp 'pardon bir şey rica etmem mümkün mü' dedi. ben de tabi buyurun dedim. 'yanınızda ertesi gün hapı var mı acaba' deyince önce bir şaşkınlık yaşayıp sonra çakmak, tuzluk gibi gayet normal bir şey istemiş gibi yok maalesef dedik. neyse kız hazır muhabbet açılmış ve biz de normal karşılamışken devam etti. "ayy bilemedim şimdi. karşıki eczane kapanmış. sizde vardır diye düşündüm!!! napsam ki! 24 saat sonra içsem etkisi olur mu ki?" biz de hala normal davranıp yani bilmiyoruz şimdi adı üstünde ertesi gün hapı. riskli olsa gerek. sen işini şansa bırakma deyip kurtulmaya çalıştık ama 'ayy bilemedim. çok mu risk' derken kız düşmedi yakamızdan. sonra arkadaşla kendimizi kızın adet tarihini öğrenip riskli günleri hesaplarken bulduk. baya riskliymiş deyip nöbetçi bir eczane bulmasına salık verdik. utanmasa lütfen birlikte bir nöbetçi eczane bulalım falan diyecekti. valla millet çağ atlamış ya da biz çok geride kaldık. sosyal bir deneye mi kurban gittik bilemedim sözlük.

  • internetten tanışılan kişiyle görüşmek

    ankara'da üniversite öğrencisiyken ev arkadaşım internetten gece gündüz bir adamla yazışıyor. öyle bir kaptırmış ki kendini adama sırılsıklam aşık olmuş daha görmeden. adam genç romantik bir avukat. kıza şiirler yazıyor. gece gündüz arıyor. ses tonu mükemmel falan ( bir rivayete göre çirkinlik belirtisi). 1 ay böyle geçti. sonra romantik olsun diye eskişehir'de porsuk çayının kenarında buluşmaya karar verdiler. süslendi püslendi. gece uyku tutmadı. sabah kalkıp gitti. neyse kızcağız beklerken güzel ses tonuyla arkadan sesleniyor adam merhaba diye. bizimki bir dönüyor. şok. hayatında gördüğü en çirkin adam karşısında duruyor. öyle bir dehşete düşmüş ki çığlık atıyor. bağırıp ağlamaya başlıyor. adam da şok. etrafa bakıp sakinleştirmeye uğraşıyor. kız çok çirkinsin deyip ağlayarak ve koşarak uzaklaşıyor. eve gelip tüm gece ağladı. arayıp özür dilemesi gerektiğini söylesem de ikna edemedim. umarım adam bunalıma girip intihar etmemiştir.

  • erkeklerin şişman kadınları sevmeme nedenleri

    (bkz: fat shaming)

    bu da bir çeşit ırkçılık. belki metabolik bir hastalığı var bu insanların.nasıl bu kadar rahat yazabiliyosunuz? şu yazdıklarınızı okuyup hayata küsecek ya da intihar edecekler olabilir. ne ara bu kadar acımasız oldunuz?

    üniversitedeyken ev arkadaşım obezdi. evde sürekli tv izler, ihtiyaç duymadıkça dışarı çıkmazdı. kalabalık yerlerden sakınırdı. birlikte nadiren çıktığımız günlerde insanların alaycı bakışlarını ve gülüşlerini görür ve kızcağızın gözlerinin dolu dolu olduğuna şahit olurdum. bir cafede oturacaksak önden içeri girip koltukları kontrol ederdik. sandalye ise sığamayacağından başka bir mekana gieçerdik. hep çok mahçup olup özür dilerdi. hiç çok yemek yediğine şahit olmadım. aksine mümkün olduğunca sağlıklı beslenmeye çalışırdı. öncesinde çok doktora gidip çok diyetler deneyip fayda göremediğini ağlayarak anlatmıştı. herkes mezun oldu iş buldu fakat onun iş başvuruları hep başarısızlıkla sonuçlandı. çok aşık oldu ama hiç karşılık bulamadı. açılmadı da kimseye. sonuç belliydi zaten. herkes evlenip çoluğa çocuğa karıştı o ise yaşlı anne ve babasına arkadaş oldu.
    şimdi şuraya gelip saçma sapan şeyler yazıp daha fazla incitmeyin bu insanları.

  • tüm türkiye'nin yanlış telaffuz ettiği kelime

    (bkz: meşaz)
    doğrusunu ben de hatırlayamadım şimdi.