mumulikce4
profili

  • kızı 4. kattan atlarken mahalleliyi düşünmek

    gerçekte intihara meyilli olsaydı hemen atlardı falan denmiş. arkadaşlar tabi ki kız ölmek istemiyor aslında. annem gelsin demiş öncesinde. annesi onu görsün fark etsin istiyor beli ki. annesi onu kaybetmekten korksun onu düşünsün istiyor. annesi da hala nasıl rezil olduğunu düşünüyor. kızı intihar ederken bile böyle davranan bir annenin evin içinde nasıl davrandığı az çok bellidir. evet belki kızın hiçbir eksiği yoktur parasal anlamda. ama annelik sadece maddi ihtiyaçları karşılamaktan mı ibarettir? diyelim ki kız şımarık. ee yani? kim şımarttı lan bu kızı? sevgi dolu doğru düzgün bir aile ortamında çocuk intihar eder mi? ederken annesinin görmesini ister mi? annesi böyle mi tepki verir? başka sorum yok hakim bey.

    ps: buraları okuma ihtimaline karşılık. yaşamaktan vazgeçme, kimin için olursa olsun.

  • üniversite tercihi yapacaklara tavsiyeler

    koç - boğaziçi arasında kalanlar.
    nispeten daha akıllı ve geniş arkadaş çevresi istiyorsanız boğaziçini, tuvalette tuvalet kağıdı istiyorsanız koçu seçiyorsunuz. haydi bakalım aslanlar.

    not: ikisi de türkiye şartlarında olabildiği kadar iyi okullar. bunları kazandıysan zaten iyisin. birinden birini seçmek seni zarara sokmaz. aferin len

  • neden pahalı olduğu anlaşılamayan şeyler

    fitness yaparken giymelik tayt vb spor kıyafeti. malzemesine bakıyosun naylon polyester. arkadaş bu niye bu kadar pahalı. parası olan alır bunu, fakirler zaten haşortman giyer diye mi böyle yapıyorsunuz anlamadım ki.

  • ekşi itiraf

    ekşi sözlükte bir şeyler yazmak da okumak da hiç içime sinmiyor artık. ekşi şeylerle başlayan süreç ve koru hastanesi rezaletinde takınılan tavır/sansür ilk aklıma elen sebepler. genel kalite düşüklüğü de cabası. ama öyle bir tekelleşmiş ki artık sözlük, insanlara ulaşmak için kendisini kendisi üzerinden şikayet edecek duruma gelmişiz. çare yok gündeme de buradan bakıyorum, derdim oldu mu da buradan yazıyorum.

    şu insanlara para kazandırmak hiç içimden gelmiyor oysa. ne yapmalı?
    (bkz: koru hastanesi)
    (bkz: sansür)