herospower3
profili

  • 7 nisan 2021 bayern münih psg maçı

    maç çok iyi gidiyorda ben halen ekşide link arayanlara inanamıyorum.

    arkadaş şunu yapmaktanda mı acizsiniz;

    google —> maç izle —> ilk çıkan linke tıkla

    bu kadar arkadaşlar, cidden bu kadar. çünkü google neredeyse her seferinde başka link çıkarıyor karşınıza.

    onun dışında maç cidden inanılmaz hızlı başladı. dakika ve skor itibariyle belkide pandemi döneminin en unutulmaz maçı olabilir. çünkü bu iş burda kalmaz. dakika 28’de deplasman takımı psg, bayern karşısında 2-0 önde. hayal etsen böylesi olmaz.

  • 17 ekim 2017 monaco beşiktaş maçı

    çok saçma bir gerçek var. eğer beşiktaş beraberlik için sahaya çıkarsa net kaybeder. bildiğinden geri kalacaksa, defansif oynamaya kalkacaksa net fark yer. umarım şenol güneş inat eder, oyuncular geçmiş ve gelecek düşünmeden, sahip oldukları olgunlukla bütün konsantrasyonlarını toplarlarsa şu maçı almamaları için hiçbir sebep yok!

    peki bu maçı alırsa ne olur biliyor musunuz? tarih olur tarih! beşiktaş avrupa'da tarihi yeniden yazıyor olur, devre arasına kadar rahat rahat takılır, aklını lige çevirebilir, eksikleri için mali altyapıyı düzeltebilir.

    bir gs'li olarak sonsuz başarı diliyorum beşiktaş'a şampiyonlar liginde. o kadar geride kaldık ki yurt dışı arenasında gerek milli takım gerek kulüp bazında, bari beşiktaş şu açığımızı kapasa.

    akşam elde bira ile koltuğumda yerimi alacağım. yüzümüzü kara çıkarmayın.

  • beşiktaş

    mutlu olmak en büyük hakları şu an.

    ben geçen seneki şampiyonluğunda dikkat etmemiştim. bu senede ligi ortasından takip ederek "yav nasıl bir takımmış bu beşiktaş?" sorusuna cevap aradım ve ligi ne kadar hak ederek domine ettiklerine şahit oldum. mesela bu sezonun derbi maçlarının özetlerini izlerken ne büyük direnç gösterdiklerine ve fırtına gibi estiklerini tekrar tekrar izledim. (talisca büyük topçu.)

    beşiktaş buralara kolay gelmedi. feda dedi, kural gereği türkleri topladı, yok kural değişti resmen kandırıldılar, tüpçü kulübü ayrı bir batırdı, stat yıkıldı yersiz yurtsuz kaldılar, para dert dediler kiralık oyuncu peşine düştüler... oldu da oldu yani sıkıntı yine de bunun üstünden geldiler. mesela bilic ile de şampiyon olabilirdiler ama bunların hepsi bir süreçti ve konu buralara kadar geldi.

    mesela hala borçlu kulüp ama bir gs bir fb kadar değil. teknik direktör, takımın oyunu ve iskeleti anlamında cidden zirvedeler. umarım uzun yıllar devam ettirirler çünkü ben gs-fb hegemonyasından sıkıldım. bu sene bjk ile beraber başakşehir en güzel cevabı verdi ligin geri kalanına.

    umarım bjk gibi oynayan üç dört tane daha takım olurda şu lig artık izlenebilir hale gelir. rekabet her zaman başarıyı getirmiştir. ayrıca (eğer kimse delirip ibrahimoviç'i getirmezse) şimdiden yılın transferini yaptılar pepe ile. yatmaya gelmediğinden çok eminim. talisca gitmezse veya giderse de yerini zorda olsa doldurabilirlerse cidden bu sene daha ligin yarısında şampiyonluklarını psikolojik olarak kabul ettirebilirler. bu sene beşiktaş'tan daha çok diğer takımlara çok iş düşüyor. özellikle daha şampiyon olamazlarsa maddi anlamda çok büyük kayıplar yaşayacak olan fb ve gs'ye.

    şimdi yavaştan bjk taraftarına düşen avrupa'da başarı talebidir, takımı bu yönde itmek ve kulübüne maddi manevi destek çıkmaktır. netekim asıl para şampiyonlar liginde asıl fors asıl heyecan yurt dışı maçlarındadır. umarım en kötü gruplardan çıkarlar bu sene. çok büyük reklam çok büyük maddi kazanç ile gelecek senelere daha rahat bakarlar.

    demem o ki çok çekti bjk. şimdi sevinme mutlu olma hakkı tamamen onların. fikret başkana ve şenol güneş'e saygıda kusur etmesin yeni yetmeler.

    ayrıca bir galatasaraylı olarak 4. yıldızı aldıktan sonra fener'in o 4. yıldızı bir türlü alamayış hikayesini izlemek çok eğlenceli geliyor. ne dersek diyelim bir gs-fb rekabeti bjk'nin şampiyon olduğu her yıl daha da enteresanlaşıyor, bakalım bu sene nereye evrilecek. çünkü yine yeni sezonda en büyük favori yine bjk.

    ben öyle başka takımlara yazı yazan birisi değilim ama işler pepe transferinden sonra çok değişti, bir şeyler karalamak istedim. gelecek sezon duruma göre tekrar buraya bir şeyler karalamam umarım. başarı tabii ki dilerim ama şampiyon galatasaray olsun isterim haliyle.